Hvad er fordelene ved at bære polariserede solbriller regelmæssigt?

- Sep 20, 2018-


UV-beskadigelse på menneskekroppen er "akkumulerende" og jo længere det udsættes for solen, desto større er skaden fra UV-stråler. Der er en statistisk rapport i USA, der viser, at 80% af de ultraviolette stråler, der udsættes for en person i løbet af deres levetid, akkumuleres under solen før 18 år, så det skal startes fra en tidlig alder, så man undgår skader på ultraviolette stråler.

For at undgå øjenskader forårsaget af ultraviolette stråler er det naturligvis nødvendigt at minimere eksponeringen for stærkt sollys, især mellem kl. 10 og kl. 14, i hvilken tid solen skinner direkte på jordens overflade, med den højeste UV-intensitet. Især ultraviolette stråler, der afspejles gennem beton, sne, sand eller vand, er blandt de mest kraftfulde og forårsager den største skade på øjnene, men de er mest overset. Derfor, hvis du vil være aktiv på disse steder i lang tid, så husk at bære passende polariserede solbriller.

Bemærk: Det er bedst at bekræfte, at linsen effektivt kan blokere mere end 99% ultraviolet lys (herunder UV A og UV B) og samtidig have polariserede egenskaber.