Bruger de rigtige briller og nyde kørsel

- Jan 04, 2019-


Sol, vind og stjerner - hvis du ønsker at nyde glæden ved at køre din motorcykel eller blød top konvertible, det er et godt valg til at bære en behagelig ramme og kvalitet linser. Kun på denne måde kan førerens øjne være beskyttet mod blænding af solen blænding, og bugs og vind kan forhindres i at ramme ansigtet.

 

Du skal derfor overveje visse faktorer, når de køber solbriller.

Praktiske er en meget vigtig faktor, når du køber en ramme. Når du bærer en hjelm, bør glassene være let at sætte på eller off, og passer dit hoved konturer, så de kan bæres fast uden indrykning. Især for motorcyklister, brudsikkert harpiks linser, letvægts og blødt rammer og smidig og fleksibel templer er vigtige faktorer, og risikoen for skader er reduceret til den laveste mulige selv i tilfælde af dårlige betingelser. Næse puder bør også være blød, sikrer, at selv hvis hjelmen er slidt tæt, ikke vil det producere en fordybning, der er grimme eller endda bud.

 

Tips for motorcyklister: det anbefales ikke at bære farvede briller på hjelmen. Trafikreglerne tillader ikke dette. Det er mere fornuftigt at vælge lys eller farve-skiftende objektiver. Denne linse har en lysfølsom coating, der giver fremragende beskyttelse for øjnene. Graden af misfarvning tilpasser sig en række forskellige lysforhold, så du kan få komfortable vision - at reducere blænding.