UV og UV400 solbriller

- Sep 11, 2018-


UV, som refererer til usynligt lys med en bølgelængde på 100 til 400 nanometer (nm) i sollys. Ifølge bølgelængden af ultraviolet lys kan opdeles i:

● UVA (bølgelængde 320 ~ 400 nm, langbølge UV)

UVA er meget mere gennemtrængende til tøj og menneskelig hud end UVB, når dermislaget og virker på melanin i epidermis og er derfor også kendt som "garvesegmentet".

Selvom UVA ikke forårsager akut betændelse i huden, har den stadig skader på huden, men processen er langsom. Det er forfærdeligt, at det kan akkumuleres i lang tid. Derfor er UVA også en af årsagerne til hudens aldring og alvorlige skader.

● UVB (bølgelængde 280 ~ 320 nm, mediumbølge UV)

UVB har moderat indtrængning, hvoraf de fleste absorberes af ozonlaget, når det kommer ind i atmosfæren, og mindre end 2% kan nå Jordens overflade.

På grund af UVB's høje energikapacitet forårsager langvarig eller overdreven bestråling dog stadig stærk fotodamage i huden, hvilket forårsager, at dermale blodkar dilateres på det bestrålede sted, hvilket forårsager symptomer som garvning, rødme, peeling og hudens aldring og alvorlig hudkræft. . Derfor er UVB også kendt som solbrændselssegmentet i ultraviolet lys.

● UVC (bølgelængde 100 ~ 280 nm, kortbølge UV)

UVC har en svag indtrængningsevne og kan ikke trænge igennem det meste af det gennemsigtige glas eller plast og absorberes næsten af ozonlaget, når det passerer gennem stratosfæren på jordens overflade og kan ikke nå jordens overflade. I de senere år er ozonlaget imidlertid blevet beskadiget kontinuerligt, og skaderne af UVC til menneskekroppen har gradvist tiltrukket folkets opmærksomhed.

Sammenfattende fandt vi, at UVC absorberes fuldstændigt af jordens ozonlag og når jordens overflade med UVA og UVB. Ultraviolette stråler er skadelige for øjnene undtagen skader på huden. Alle FLYMOON solbriller har UV400 beskyttelse, vær så rolig på at købe.


OEM ODM Service.jpg