Top 10 solbriller mærker i 2019

- Nov 29, 2019-


I 2019 blev den seneste liste over solbriller frigivet. Lad os se på branddataene på denne liste.


Liste over de ti mest solbriller. Denne liste understøttes af CNPP big data platform. Den analyserer omfattende styrkedata, som f.eks. Populariteten af solbrilleindustriens brand, antallet af ansatte, størrelsen på virksomhedens aktiver og driftssituationen og frigav denne liste. Dataene er kun for brugernes bekvemmelighed for at finde en god brandreference. For den specifikke liste henvises til de seneste opdaterede data.


NO.1 RayBan

Det verdenskendte solbrillemærke blev grundlagt i USA i 1930 og er placeret inden for avancerede briller. Objektivet er hovedsageligt synonymt med glaslinser og er et synonym for solbriller, der blokerer for stærkt lys. Den nyder omdømmet som "et symbol på amerikansk kultur"


NO.2 BOLON

Det blev grundlagt i 2002 og er et velkendt solbrillemærke under den franske Essilor Group. Det promoverer hovedsageligt voksne solbriller / optiske linser og børns solbrilleprodukter. Det tiltrækker markeds opmærksomhed for sin moderne og elegante brandtone.


NO.3 PROSUN

Kinas velkendte professionelle solbrilleproducent blev oprettet i 1993 og er blevet kendt for at give brugerne "adaptive" briller.


NO.4 PARIM

Grundlagt i 1992, et velkendt varemærke i Fujian-provinsen, Kina, en pioner inden for mærke til indenlandske modebriller, et firma, der er specialiseret i design, produktion og salg af briller og solbriller.


NO.5 OAKLEY

Etableret i 1975, og de ti største mærker af solbriller og polarisatorer, kendt for fremragende high-definition optisk teknologi, der har specialiseret sig i produktion af design solbriller


NO.6 Polaroid

Et brand, der stammer fra USA i 1937 og fokuserede tidligere på polarisatormarkedet, solgt til indenlandske og udenlandske markeder med en kombination af funktion og mode.


NO.7 MOLSION

Et velkendt modebrille-mærke i Kina med mode / individualitet, reklame og design.


NO.8 Prsr

Etableret i 2002, det fashionable solbrillemærke skabt af Yingchang Glasses, et velkendt solbrillemærke med fokus på produktundersøgelser og udviklingsdesign og funktionel innovation.


NO.9 HelenKeller

Velkendt solbrillemærke, der arver amerikansk klassisk modedesignstil med intellektuel / elegant / afslappet modestil, specialiseret i F & U, design, produktion og salg af indenlandske og udenlandske mærker.


NO.10 ArnoldPalmer

Produktlinien blev grundlagt i USA i 1955 og dækker mange brancher såsom mode, hjemmetekstiler, fodtøj og briller, og er populært blandt forbrugerne for sin farvetilstand.