Tre Superstar stil nuancer til damer

- Jan 17, 2019-


1. overdimensionerede solbriller


oversized sunglasses for women

 

Store briller er en af de bedste kvinder briller fordi de er sjove og engagerende og en invitation til dialog. Mode er populære, overdimensionerede er en fashion statement, foreslår holdningen af superstjerner.

 

Overdimensionerede briller kommer i forskellige former og er ikke begrænset til en enkelt speciel stil. Afhængigt af dit ansigt er der kvadrater, cirkler, ellipser og meget mere. De fleste store ramme briller er lavet af høj kvalitet acetat, men runde overdimensionerede metalrammer er også populære. Den ideelle ansigt for overdimensionerede briller er en oval eller buttet ansigt.

 

2. BROWLINE (half frame) solbriller


browline sunglasses

 

De populære briller af denne æra er ved at blive mere populære i popularitet og blive en af de bedst sælgende kvindelige brillestel.

 

Sort er normalt den foretrukne farve for denne halv-indrammet solbriller, hvilket gør det let at matche outfit. Browline stilarter er næsten altid lavet af høj kvalitet eddikesyre i stedet for metal. Den tykke ramme briller viser deres sikkerhed og samlede chok modstand, så du ikke behøver at bekymre dig om at bryde dem. Den bedste ansigt for denne stil er ovale og runde, og panden er stort til at understøtte rammen.

 

3. skildpadde briller


tortoise sunglasses cateye

 

Skildpadde briller, også kendt som horn beslag briller. Denne skildpadde kat briller har været en bestseller i women's briller, og nu er der ingen tegn på en nedgang i deres popularitet. Billederne er malet med smukke nuancer af honning gule og træ brun og farveskemaet ser ud stor. Det har også mange andre figurer - runde, firkantede og overdimensionerede.

 

Når du vælger skildpadde solbriller, skal du kun overveje formen på din ramme. Prøv at bruge formen af modsat af dit ansigt og du vil skinne.