Det virkelige formål at bære solbriller

- Oct 19, 2018-


1. Solbrillerens vigtigste rolle er at filtrere ultraviolette stråler. Overdreven ultraviolet (UV) eksponering for sollys kan forårsage grå stær, øjenlåg hudkræft og elektrooptisk ophthalmia. Selv iført en bred brimmed hat kan kun blokere omkring 50% af ultraviolette stråler fra at nå øjet. Derfor er det nødvendigt at bære solbriller, når solen er stærk.

2. Solbriller kan filtrere kortbølgelængdeblåt lys. Undersøgelsen viste, at langtidseksponering for ultraviolet lys og kortbølgelængdeblåt lys er en risikofaktor for aldersrelateret macular variation.

3. Om sommeren kan solbriller reducere byrden af øjets ciliære muskler under stærkt lys, så øjnene ser behageligt på naturen under objekterne.

Selvfølgelig kan solbriller spille en så vigtig beskyttende rolle for vores øjne. Der er en afgørende forudsætning for, at kvaliteten er kvalificeret. Vi har været producent på dette område i ca. 8 år. Vi producerer ikke low-end briller. Vi er den professionelle solbriller / briller fabrik i Kina. Du kan regne med Flymoon.