Solbriller stilarter populære i 2018

- Dec 17, 2018-


Cat eye solbriller

Dette års hot cat's eye solbriller opretholde retro fornemmelsen af den runde stel. Kun den øverste del af rammen stiger opad, og den øverste halvdel af ansigtet er strakt visuelt, og den nederste halvdel af ansigtet kan gøres mindre derimod. Form af cat's eye solbriller er meget velegnet til fashionable udvalg. På samme tid er formen af halen fuld af charme og kvindelighed. Det er et must for mange piger til at rejse.


cateye sunglasses

 

Aviator solbriller

Pilot solbriller har aldrig frastødt overophedning siden de blev opfundet! Alsidig form og super-lille ansigt færdighed bør være grunden til hvorfor det skal startes. Ud over den klassiske stil er den mest populære i år den gennemsigtig linse af forskellige farver! Kombinationen af mystik og ungdommelighed kan give folk et high-end temperament, og det er også et must for mange stjerner.


aviator sunglasses

 

Retro runde solbriller

Den overdimensionerede runde solbriller er virkelig stor! Stjerne hipsters skal hænge et par runde solbriller til at fuldføre stilen! Dette års populære metalramme er mere retro og moderne, perfekt til at bære på ferie. Hvis du ønsker at vise en lille ansigt, kan du prøve at vælge oversize cirkulære solbriller, kan som hjælpe du dække defekterne og gøre dit ansigt ser lille og udsøgt!


retro round sunglasses

 

Clubmaster solbriller

Den øverste del af club solbriller er en harpiks ramme, den nederste del er en metalramme, kombinationen af harpiks og metal giver en underlige og enestående friskhed, kombineret med club solbriller super mulighed for at ændre ansigt, næsten enhver ansigt kan bære det. , Vælg vanskeligt af du ikke længere behøver at bekymre dig om at vælge solbriller, der ikke er egnet for dig.


clubmaster sunglasses