Vedligeholdelse af solbriller - Pas på høj temperatur og lav temperatur

- Jan 07, 2019-


Ud over den rette daglige vedligeholdelse af brillerne er det også vigtigt at behandle brillerne korrekt. Dette synes at være meget indlysende, men her understreger vi igen: Placer ikke optagelinsen med forsiden nedad. I stedet fold brillerne ned, så linserne ikke rører den hårde overflade direkte. For at undgå besværet med at kigge efter briller overalt, anbefales det at udvikle vane med at sætte briller på samme sted. Så kan du nemt finde dem. Det er værd at nævne, at sæder, stole og sofaer ikke er egnet til at sætte briller. Fordi jeg ved et uheld sad på brillerne.

Hvis du ikke skal bære briller i lang tid, for eksempel om natten, anbefales det at lægge brillerne i et passende brilletaske. Dette råd er især for folk der har en hund. Du vil opdage, at din firbenede ven kan lide at bide rammer og endda linser. Resultatet vil ikke kun være irriterende for dig; det vil også være farligt for din hund.

En anden ekstern tilstand, at briller og briller ikke kan lide er høje temperaturer. Så, om det er sommer eller vinter, sæt ikke dine briller i solen. Undgå at placere briller på bilens instrumentbræt. Radiatoren er heller ikke god til brillerne. Hvis du går i saunaen, anbefales det ikke at bære briller. De koldere måneder af året kan også forårsage skader på brillerne: Brillerne kan blive alvorligt beskadiget i koldere temperaturer. Derfor anbefales det ikke at forlade briller i bilen hele natten om vinteren.