Solbriller Fabrik minder dig om: Køb solbriller i høj kvalitet Vær opmærksom på 8 point

- Oct 04, 2019-


F386


Mindre solbriller er uklare og kan ikke modstå ultraviolette stråler. Som et resultat forstørres eleverne, så øjens linse optager flere ultraviolette stråler, så det er nødvendigt at vælge en velrenommeret butik, der skal købes. Så hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber solbriller?


Først skal du først se, om linsen har ridser, urenheder, bobler, striber og kontrollere den ydre emballage af solbriller. Regelmæssige solbriller skal markeres med navn, farve, diameter, kvalitetsniveau, fabrikantens navn og varemærke, og spejlet eller mærket er markeret. Solbriller med UVA-, UVB- og CE-markeringer er garanteret at blokere visse UV-stråler.


For det andet skal du bære et par solbriller for at prøve at have en følelse af svimmelhed og hovedpine. Der er også nogle myopi solbriller på markedet, der sælges, men fordi afstanden og andre indikatorer varierer fra person til person, bør forbrugerne ikke vælge denne form for solbriller uden vejledning fra fagfolk.


For det tredje, hold de to hjørner af solbrillerne mod lysstofrør, og lad spejlets reflekterende stribe forsigtigt rulle. Hvis den lysende lampes spekulære refleksion virker bølget og snoet, viser det, at linsen ikke er flad, og et sådant spejl vil beskadige synet.


For det fjerde skal linsen være flad, og gennemsigtigheden skal være høj. Solbrillerne skal være lavet af glas og harpiks, og de bedste solbriller skal polariseres. Det er lavet af den samme lette og præcise syntetiske harpiks som kontaktlinser. Det består af syv lag ark. De yderste to lag er superhård slidbestandigt lag; det andet og sjette lag er knustfast lag; det tredje og femte lag er UV-stråler. Filterlaget, det midterste lag er det polariserende filterlag. Polariserede linser er de mest populære solbriller, fordi de effektivt kan filtrere ud reflekteret lys og skadelige ultraviolette stråler og har funktionerne sprængfast og antislid.


For det femte skal farven på solbriller vælges i henhold til hudfarve, ansigtsform og slid. Generelt har de sorte, brune og grå filtre gode filtreringseffekter; de grå linser optager jævnt i ethvert kromatogram, og scenerne, der ses efter at have båret spejlet, bliver kun mørkere uden betydelig farveforskel; de brune linser kan filtrere en stor mængde farve ud. Blu-ray kan forbedre den visuelle kontrast og skarphed, især når de udsættes for kraftig luft eller tåge.


For det sjette, hvordan er farveskyggen af solbriller egnet til os? Den enkle selvtestmetode er at bære solbriller på spejlet til grænsen for at se din egen glutinøse ris. Hvis farven er for lys, er filtreringseffekten for lille; hvis farven er for mørk, vil det påvirke synet og svække farven. Dette års populære farverige lysfarvede solbriller bør ikke bruges i vandaktiviteterne på stranden, i den stærke sne og i solen med stærkt solskin. Bær i stedet sporty solbriller, hvoraf de fleste er mættet med mættede farver, som kan optages eller reflektere mere synligt lys.


Syvende, iført solbriller ud over at reducere blændingstimulering, så øjnene er behagelige, er hovedformålet at forhindre ultraviolette stråler i at forårsage øjenskader, og linsens farve, og om det er UV-beskyttelse er to forskellige ting, selvom objektivet er mørkt, er det måske ikke effektivt at forhindre UV. Så sørg for at vælge en linse med UV-beskyttelse. Normalt er UV-indekset for solbriller mellem 96% og 98%.


Ottende vil den almindelige almindelige optiske butik have et instrument til at detektere solbrillers evne til at modstå ultraviolet lys. Gennem denne test kan du vide, om brillerne i din hånd er nyttige for dit øjenesundhed.