Solbriller har også et holdbarhed! (Har din udløbet?)

- Sep 15, 2018-


Når vi køber mad, er vi altid vant til at se på holdbarheden, men ved du det? Solbriller har også en "holdbarhed"! Ifølge de seneste forskningsresultater er "solgte" af et par solbriller ca. 2 år. Efter "udløb" vil solbriller sandsynligvis miste sin rolle i beskyttelsen af øjnene.


high quality sunglasses.jpg


Inferior solbriller er skadelige

Årsagen til, at solbriller kan blokere ultraviolette stråler, er fordi en speciel belægningsfilm sættes til linsen. Når linsen er belagt, blokerer den og absorberer ultraviolette stråler og blokerer også et nyttigt lys, hvilket reducerer linsens transmittans. Generelt har solbrillerne med god kvalitet en stærk evne til at blokere ultraviolette stråler, og transmittansen er ikke meget reduceret, hvilket ikke påvirker den generelle visuelle klarhed, og linsebelægningsfilmen har en vis hårdhed, og overfladen er ikke let at bære .

Underlegen solbriller er helt forskellige, ikke kun præstationen af blokering UV er ikke stærk, belægningsfilmen er let at bryde, og gennemsigtigheden af objektivet er alvorligt forringet. Øjnene ligner ting i det mørke rum. På dette tidspunkt bliver eleverne større, og de resterende ultraviolette stråler vil blive injiceret i store mængder. I øjnene er øjnene beskadiget. Derefter er linsens overflade ikke regelmæssig, og det ydre objekt er deformeret og forvrænget, hvilket får øjet til at svulme og efterhånden oplever synlige træthedssymptomer såsom kvalme, appetitløshed, glemsomhed og søvnløshed.

I lyset af dette, når folk køber solbriller, kan de lave vurderinger baseret på, om objekterne er klare eller ej. For offentligheden at købe solbriller af høj kvalitet er det eneste, der kan gøres, at købe solbriller på en almindelig optisk butik.


FLYMOON er professionel inden for fremstilling og forretning på høj kvalitet, men billige glas, herunder mode solbriller, sports solbriller, festbriller, sikkerhedsbriller, tilbehør til briller og så videre. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.