Stay Away From "solbriller syndrom"

- Oct 12, 2018-


I den varme sol, mange mennesker kan lide at bære et par solbriller, som kan forhindre stærke solskader på øjnene, men også kan bruges som en dekoration til at modregne deres eget temperament, som kan betegnes som "to fluer med et smæk". Men det er vigtigt at bemærke, at du vælger og iført forkert solbriller kan også skade dine øjne og beskadige din vision.


oversize sunglasses.jpg

 

Har du hørt om "solbriller syndrom"? Det eksisterer og ofte vises i nogle moderigtige unge.

 

Efter at have iført solbriller for 1 ~ 2 uger i træk, der vil være hud følelsesløshed, sløvhed og andre symptomer mellem øjenlåg eller kinder. Når du indånder, vil du føle nasal ubehag. Ligesom forkølet, nogle mennesker vil føle sig små bugs klatring på ansigt, ømme øjne, osv. Dette er fordi de ofte bruger lang, tyk, tung vægt briller.

 

Desuden, forårsager nogle mennesker kan lide at bære solbriller, uanset tid og lejlighed, udendørs eller indendørs, endda iført det ved skumringstid, se film, Se TV, som vil øge byrden for øjnene, øje muskelspændinger, sløret syn. Hvis alvorlige er der også symptomer som svimmelhed og lang snæversynethed. Disse symptomer er forårsaget af misbrug af solbriller.

 

Så af hensyn til dit helbred, skal du sørge for at vælge et par solbriller, sund og udvikle en god vane med at bære solbriller.