Spanske uafhængige briller Brand Etnia Barcelona i Kina

- Sep 12, 2019-


Brand sunglasses


Etnia Barcelona er kæreste for trendverdenen og er en hyppig besøgende på kulturelle begivenheder såsom store musikfestivaler og filmfestivaler. Selv store stjerner som Beyonce og Brad Pitt er fascinerede af det. Dette brand, der er født i Barcelona i det 20. århundrede, generne for uafhængighed og frihed gør dets karakteristiske og skarpe og vokser gradvist til vingen af modetrends. Etnia Barcelona er i stand til at sidde på tusinder af fans, ud over sin skarpe følelse af mode, vælge materialer og partnere af bedste kvalitet, for at sikre kvaliteten af hvert design, fra produktionskilde til fuld kontrol over det færdige produkt også en fan af Etnia Barcelona En vigtig grund til anerkendelse. Etnia Barcelona har samarbejdet med Barberini, Italiens største leverandør af linser, for at vælge den højeste kvalitet platineglas på markedet i dag, hvilket kan forbedre den visuelle kontrast uden at ændre det faktiske billede. Kvalitet bestemmer værdien, denne fusion af mærke af mode og kunstbriller er endelig landet i middelalderen, den første, der kom ind på Jingdong-platformen, er blevet en stor velsignelse for indenlandske fans og forbrugere.


Med ankomsten af æraen med forbrugsopgraderinger fortsætter folks efterspørgsel efter høj kvalitet, og forbrug til mellemstore til høje ende fortsætter med at ekspandere, og mange internationale mærker er i stigende grad ivrige efter at åbne det kinesiske marked. Jingdong er ikke kun et pålideligt valg for forbrugerne, men også en vigtig kanal for internationale topmærker til at komme ind på det kinesiske marked. Jingdong og Etnia Barcelona er gået sammen. På den ene side hjælper JD.com Etnia Barcelona med at sprede brand spirit og kultur i Kina og præsentere flere kunstneriske værker for befolkningen. På den anden side vil Etnia Barcelona stole på JDs enorme kvalitetskunder. Analyse af akkumulering og brugeradfærd, for at forstå mere om forbrugsvaner og præferencer for indenlandske brugere og således åbne et bredere kinesisk marked.


I de senere år har Jingdong med succes tiltrukket sig en række internationalt anerkendte mærker såsom Etnia Barcelona, hvilket giver kinesiske forbrugere mulighed for at købe internationale premium-mærker hurtigere og lettere. I lyset af stadig mere åbne kanaler og homogenisering af e-handel har Jingdong været afhængig af udviklet selvbygget logistiknetværk, distributionstjenester af høj kvalitet og den mest komplette kvalitetssikringspolitik, der har vundet forbrugernes tillid og blev Jingdong uafhængighed. Der er fordele. I fremtiden vil Jingdong fortsætte med at udvikle avanceret modebranche, fortsætte med at udforske og introducere indenlandske og udenlandske fremragende, avancerede modemærker at bosætte sig i, for at opnå interaktiv vækst af platform og brand, for at bringe flere valg og bedre shopping oplevelse for forbrugerne.Tai Zhou Feirong Glasses Co., Ltd.

718A Room Xintai Plaza Block E Pioneer Park, No.168 South Square Road, Jiaojiang District, Taizhou, Zhejiang, Kina
Telefon: +86 13736296266 | Tlf / fax: +86 (576) 8588 8203
E-mail: odmdesign@qq.com
www.sunglassoem.com