Rayban: Er blevet efterlignet, aldrig overgået

- Oct 24, 2019-Fashion metal sunglasses

Ray-Ban solbriller er altid lette og underholdende, fordi Ray-Ban solbriller ikke kun er klassiske stilarter, men også trendy stilarter. Deres funktioner er ikke kun for at give dig lethed og glæde ved dit humør, men også ikke kun Det kan kun beskytte dine øjne, men det kan spille en dekorativ rolle og give dig åndelig glæde. Med tiden er solbriller blevet mere og mere populære og gradvist ændret fra mode tilbehør til daglige fornødenheder. Og linserne fra Ray-Ban solbriller er teoretisk vanskelige at blive brudt under den generelle slagkraft. Hvis du vil bryde linsen, kan du bruge skoet til at opnå dette ønske, så du kun har et par. Med sådanne briller behøver du ikke bekymre dig om, at det går i stykker. Men det er netop dets mangel, fordi du ikke kan købe et nyt par solbriller, fordi solbrillerne bryder undskyldningen. Medmindre dine Ray-Ban solbriller er stjålet eller mistet, kan du ikke bruge det. Og det blokerer virkelig for alle skadelige UV-stråler.


Ray-Ban udviklingshistorie


I 1930 blev verdens første par solbriller med grøn linse, der beskyttede pilots øjne, udviklet for at forhindre blænding og UV-stråler. Det visuelle aspekt opretholder også en klar og god vision, der er populær blandt amerikanske piloter. Navngivet "piloten" af den amerikanske luftvåben.


I 1937 introducerede virksomheden officielt brillerne på markedet og ændrede navn til "Ray-Ban". Under anden verdenskrig blev Ray-Ban-linser sat af regeringen som standarden for solbriller. Denne form for solbriller bragte en masse bekvemmeligheder til det amerikanske luftvåben i udførelsen af kampopgaver. Nogle mennesker sagde endda, at Ray-Ban vandt den allierede anden verdenskrig. En af helterne. Oprindeligt var denne nyligt opfundne brille kun pilotens beskyttelsesbriller. Senere blev det konstateret, at det virkelig absorberede mest sollys, divergerede mindst mulig varme og opretholdt god klarhed i det visuelle aspekt. Meget tilfreds spredte det sig gradvist til det amerikanske militær. I løbet af den anden verdenskrig bar amerikanske piloter, der var iført kortikale jakker, ofte et par nye og unikke solbriller, der kom i mange lande og regioner rundt om i verden, hvilket efterlod folk med et heroisk og chic indtryk. I de nuværende ord blev Meget pinligt årets populære faktor.


I 1950'erne introducerede Ray-Ban moderigtige solbriller med linser i flere farver og store rammer på markedet og lancerede en serie kvinders solbriller.


I 1960'erne blev Ray-Ban anti-split linser introduceret, og deres solbrillestilarter var ru og stilfulde.


I 1970'erne gav Ray-Ban's farveskiftende solbriller bæreren det klareste look i forskellige lysforhold.


I midten af 1980'erne fejede Tom Cruises stil med at bære klassiske Ray-Ban-aviator-solbriller i "Top Guns" verden og opsatte en anden Ray-Ban-solbrille. Siden da, til anerkendelse af Ray-Ban's fremragende bidrag til mode, har American Pop Association tildelt ham en højt værdsat designpris. Ray-Ban's tidlige stil og berømtheder som Ray-Ban


I første halvdel af det 20. århundrede var iført et par Ray-Ban spejle underholdningsindustriens mesterværk. Gary Grant og Audrey Hepburn var deres loyalister. Nu har mærket Ray-Ban en masse eksponering i den daglige samlokalisering af fashionistaer. Wayfarer-stil, hvid ramme, rød ramme, sort ramme, leopardprint ... Forskellige Ray-Ban solbrillerammer på ansigterne fra Hollywood-stjerner, med formelt slid og fritidstøj, vises ved forskellige lejligheder. Sienna Miller, Olsen-søstre, Kirsten Dunst osv. Er alle Ray-Ban's rygrad, og selvfølgelig den amerikanske femstjernede admiral MacArthur.


Det tidløse design, enkel stil og stil i høj kvalitet er utvivlsomt blevet et vigtigt element i mærket Ray-Ban, der har været vedvarende i næsten 70 år. Det tidløse design, enkel stil og stil i høj kvalitet er utvivlsomt blevet et vigtigt element i mærket Ray-Ban, der har været vedvarende i næsten 70 år.