Populære modebriller Brand PROJEKT PRODUKT

- Aug 03, 2019-F34


Sydkoreas klassiske designerbrillemærke PROJEKT PRODUKT eksporteres til 27 lande over hele verden som f.eks. Kina. Ud over det asiatiske marked har det også vundet stor popularitet på det europæiske marked.


Præsident Li Xianhao lancerede PROJEKT PRODUKT i 2014 efter at have akkumuleret årtiers erfaring med optisk optik. Fra starten af karrieren til adgangen til det internationale marked er hver serie skabt af kunstnere, trendpionerer og eksperter fra alle samfundslag. Hver sæson nye produkter skaber forskellige kunstneriske stilarter.


Han sagde: "Kvaliteten af koreanske briller er blevet anerkendt over hele verden, men det er ikke nok med hensyn til originalitet. PROJEKT PRODUKT er en kombination af kvalitet, design og en rimelig pris, der har skabt et globalt marked. Stor respons. "


Debuten af den internationale scene var på den franske internationale optiske messe sidste år. Siden da har PROJEKT PRODUKT løbende modtaget forslag fra oversøiske kunder. I Europa, hvor de stærke mennesker samles som en stigende stjerne inden for briller, fremhæver PROJEKT PRODUKT den stærke konkurrenceevne.


Efter at have indgået en samarbejdsaftale med de berømte franske brillemærker Marc le vihan og Carloti, er salget i Belgien, Luxembourg og Holland skyrocket.


PROJEKT PRODUKT, der er målrettet mod det internationale marked, henvender sig aktivt til de internationale markedstendenser både inden for design og marketing. Ved at samarbejde med koreanske kunstnere, der var aktive på verdensscenen, blev PROJEKT PRODUKT hurtigt globalt.


Den bedst sælgende REJINA PYO-serie er et samarbejde med koreanske designere, der har været meget anset i den britiske modebranche. REJINA PYO-kollektionen kombinerer vintage og moderne modeelementer for at føre trenden med en ny vision, der straks blev et hit. Via det officielle websted, der er bygget af den globale e-handelsplatform cafe24, kan du se alle produkter fra PROJEKT PRODUKT.


For oversøiske kunder har PROJEKT PRODUKT også implementeret et ægte certificeringssystem. Hvert produkt er mærket med et ægte certifikat. På denne måde kan forbrugerne ikke kun købe med tillid, men også forhindre cirkulation af lignende designprodukter.


Repræsentant Li Xianhao sagde: "Dette år vil deltage i den italienske optiske ekspo, der sigter mod at øge kommunikationen med kunder fra hele verden, inklusive Kina. Desuden vil designværdien af PROJEKT PRODUKT på det kinesiske marked fortsat blive nedlagt ."