Venligst brug Night Vision Briller, når du kører om natten.

- Oct 13, 2018-


Mange chauffører føler sig urolige, når de kører i mørket, eller når synligheden er dårlig. Fordi eleverne bliver større i mørket. Lysstrålerne brydes forskelligt og derved skaber et sløret billede, som alvorligt påvirker kørselssikkerheden. Derfor er det nødvendigt at bære naturglasbriller om natten.

Den første ting at vide er, at der er forskelle mellem nattsynsbriller og solbriller. Nattvisionsbriller kan forhindre lyset i at blive blændet, forhindre, at lyset bliver for stærkt og ikke kan se forvirringen af vejen. Sammen kan den tilføje farvemætning og forbedre stereoskopisk effekt af objektet, hvilket gør horisonten klarere og klarere. Solbriller kan forhindre blænding i at skinne. Fremragende solbriller kan filtrere op til 97% af lyset i øjet og effektivt blokere flere UV-stråler for at forhindre skade på øjnene. Solbriller bruger også polariseret lys til helt at eliminere blænding og reducere synlighed.

Det generelle princip om nattesynsbriller refererer til farve- og filmlaget tilsat linsen, og objektets lysstyrke ses ved udviklingen af den store grænse. Dens linser vises i gylden farve og ligner metalbelægninger.

Nattsynsbriller bruger færdighederne i højreflekterende reflekterende film. Denne form for færdighed kan forbedre natten rejse, kompensere det lys, der kræves til kørsel, lad lyset komme ind i øjet, gøre horisonten klarere og forhindre forvirring af lysene. Sammen kan du tilføje farvemætning for at forbedre objektets tredimensionalitet. Dette har tydeligvis tilføjet klarhed og synkroniseringsenhed består af elektroniske komponenter, primært opdelt i infrarød og lavt lys. Når fjernlyset er i nærheden, kan lyset svækkes for lyspærens intensitet. Når fjernlyset er brugt, kan fjernlyset svækkes som følge af fjernlyset, forhindre øjet i at åbne og forvirring af vejen.

Sammenfattende, for vores sikre rejse er det meget nødvendigt at køre night vision briller om natten! Nu er det klippet på nattesyn briller eller nattesyn flip up briller, der er populære, enkle og bekvemme, og billige!