Oakley-briller Avantgarde-kreativitet

- Sep 10, 2019-


Promo sunglasses


Modedesigner Hubertde Givenchy sagde engang: "Mode er død, nu er tøjmærket kun afhængigt af tilbehør for at fortsætte." Tilbehør såsom mærkebriller til forbrugere kan kaldes "fornødenheder" i luksusvarer; Et par par glas kan bruges til at ledsage tøjet, tilføje funktioner og direkte forbedre smagen med den hurtigste hastighed; eller du kan samle dem og spille dem når som helst. For dem, der har et stærkt ønske om selvudtryk, fremmes solbriller til en "fashion statement" og individualistisk udtryk. Jeg tror, at du kan lide at være cool, du skal kende OAKLEY-mærket. OAKLEYs mørke solbriller i filmen "The Hacker Empire" er også blevet et must-have for storbyens spillere.


I 1975 blev Oakley grundlagt af Jim Janard og basketballstjernen Michael Jordan. Fra 1975 til 1980 har Oakley mainstreaming af beskyttelsesbriller til terrænløb. Efter mange års erfaring inden for design, produktion og markedets efterspørgsel har de brugt højteknologisk og intelligent krystallisation til at skabe en række high-performance modebriller. I dag har Oakley mere end 600 patenter og 800 registrerede varemærker over hele verden. Dens brilleprodukter inkluderer (M-frame, Zeros, E-Wires, Eye-jakker, X-Metal, Overthetop osv.) Og Oakley. Alle serier af briller, alle produceret, samlet, inspiceret og pakket i USA for at sikre kvaliteten af Oakley-briller er absolut korrekt.


Konceptet med OAKLEY-briller på brilleprodukter er, at det kombinerer komfort, praktisk og kunstnerisk af briller. Uanset om det er produktdesign eller materialer, har det gennemgået en række avancerede videnskabelige eksperimenter og tests for at sikre dets komfort og høje kvalitet og for at blande funktionalitet og stil.