Myopi Solbriller

- Oct 08, 2018-


På nuværende tidspunkt, hvis du vil have solbriller til nærsynthed, er der flere måder:

Klip på solbriller: Det har visse bekvemmeligheder i brug, men klipplaceringsoperationen har nogle problemer, og det er ikke særlig smukt. Det er ikke særlig bekvemt at adskille og opbevare lagring og adgang. Måske kan du overveje FLYMOON Clip-on Flip Up Solbriller .


Clip-on Flip up Sunglasses.jpg


Photochromic linse: Det kemiske stof af sølvhalogenid tilsættes linsen, så den originale transparente og farveløse linse bliver farvet objektiv, når den udsættes for stærkt lys, så det er velegnet til indendørs og udendørs brug.

Ikke-polariserede myopi-solbriller: primært anvendte farvede linser, skal vælge professionelle mærkeobjektivsproducenter til forfarvning, farven bliver mere stabil.

Myopiske polariserede solbriller: Foruden den grundlæggende UV-beskyttelse har polariserede solbriller også anti-reflekser, reflekterende lys på vejfladen, vægte på vandoverfladen mv., Der er egnet til kørsel, fiskeri, rejser og daglig slitage.

Ulempen er, at hvis graden af nærsynthed er dyb, bliver linsen tykkere. Det kan selvfølgelig også udstyres med en linse med et højere brydningsindeks. Prisen er lidt dyrere, men linsen er tyndere.

Generelt anbefales solbriller, der bruges af personer, der kører, kører eller elsker sport, at være egnet til myopiske polariserede solbriller.