Matchende ansigt og solbriller

- Sep 21, 2018-


Runde ansigt:

Velegnet til glas med en lidt tykkere ramme, en køligere linse farve og en mørkere farve, der har den visuelle effekt af "stramning" i ansigtet. Udsøgt gule, røde linser eller slim, soft-indrammet solbriller vil gøre dit ansigt ser større. Du har brug for en lige eller vinklet ramme at svække din konturer. Brug dyb, subtile linser at reducere fedme og gøre dit ansigt ser mere udsøgt.

 

Firkantet ansigt:

Det er tilrådeligt at bruge solbriller med smalle øvre og nedre sider og små afrundede hjørner af rammen. Ramme for store og alt for firkantet vil kun gøre ansigtet ser mere firkantet, og farven på objektivet er bedre med en stabil brun farve. I modsætning til den afrundet ansigt, du har brug for en afrundet, strømlinet ramme til at modregne din ekstraordinære temperament.

 

Omvendt Trekant ansigt:

Prøv at undgå brug af store frames, kvadratiske billeder, fordi det vises bredere og smallere i ansigtet, ved hjælp af en tynd ramme, en runde rammen, farven er klogeste. Det er velegnet til brug af lys, tynd metalramme eller frameless glas til at reducere vægten over ansigtet, at gøre den oprindelige bredt ansigt mere dilaterede.

 

Trekantet ansigt:

Briller med tykkere rammer, mørkere farver og en lidt bredere laterale bredde skal bruges til at justere forholdet mellem de øvre og nedre sider, reducere manglen på ansigtsform og visuelt giver en følelse af harmoni.

 

Firkantet ansigt:

 

Du skal vælge en bred runde eller buede spejl med en lidt tykkere temple at reducere slenderness af det lang i ansigtet. Den slanke ansigt er generelt mere mager, og valget af feminine pink eller vin røde linser kan øge lysstyrken for ansigtet. Det mest hensigtsmæssige valg er den store ramme af solbriller, der kan gøre op for manglerne ved ansigt længden, gøre ansigtet til at se mere delikat, og farven er også bedst i mørke.

 

Lille ansigtsform:

Velegnet til iført tynde rammer eller uindfattede briller, vælge en lys blå, lilla, lys brun farve og andre farver, linse, der vil være uventede virkninger.

 

Ovale ansigt:

Du er født til at være meget velegnet til Taiwan solbriller. Uanset hvilken stil der passer til dig, opmærksomme på størrelsesforholdet.