LOHO Carbon Fiber Glasses, hjælper med at opgradere forbrug inden for brilleindustrien

- Dec 17, 2019-


Carbon fiber glasses


I forbindelse med et enormt marked, som en førende virksomhed inden for hurtigmoderne drift af brilleindustrien, samtidig med at man fremskynder opførelsen af nøgleprojekter, har LOHO-briller også været forpligtet til at guide eyewear-virksomhederne til at fremskynde deres transformation og opgradering, og implementere innovationsdrevet.


LOHO-designere har arbejdet hårdt for at bryde gennem begrænsningerne i den traditionelle brilleindustri og imødekomme forbrugernes behov gennem kontinuerlig innovation inden for stil og materialer. Til dette formål oprettede LOHO et specielt F & U-team. De sammenlignede nogle rammematerialer, der i øjeblikket er populære på markedet. De troede, at de ikke kunne opfylde standarden "revolutionerende produkt", så de låste deres fokus på at finde et nyt materiale, og til sidst prøvede Boldly et nyt fibermateriale-carbonfiber.


Siden den første introduktion af kulfiberbriller af LOHO i 2015 har kulfiberbriller gennemført fire generationer af opgraderinger. De nye fjerde generation af carbonfiberglas er også de samme som de foregående tre generationer, og de er hurtigt blevet et "netrødt" enkeltprodukt ved notering. Siden da har det samlede salg online og offline nået millioner!


Kulfiber er en ny type fibermateriale med høj styrke og høj modulfiber med et carbonindhold på 95% eller mere. Det bruges normalt til bilproduktion, rumfart og fremstilling af banebrydende militære krigere. Det har ry for at være "blødt udvendigt og stift indeni" og har omdømmet af sort guld. Dens densitet er lavere end aluminiumslegeringen i iPhone-sagen, og dens vægt er mindre end 1/4 af stålets. Det er 20 gange stærkere end jern. Efter nøje overvejelse og efterforskning bestemte LOHO-designeren, at dette er et meget egnet materiale til fremstilling af billedrammer. Designtegningerne har gennemgået mere end ti ændringer og hundreder af justeringer. Produktionsprocessen er blevet forbedret 10 gange, og 374 detaljer er blevet poleret. , De sidste 7,87 gram af den færdige ramme overrasket forbrugerne: de lyseste briller nogensinde!


LOHO tager "lethed" som tema og understreger, at "letvægt" altid vil være det vigtigste punkt for iterativ innovation af rammematerialer. I dag er antallet af personer, der bærer briller, steget markant. Det er LOHOs oprindelige intention at forhindre briller i at blive en byrde og problemer for alle, der bærer briller. "Briller skal forbedre udseendet", dette er begrebet LOHO-briller. Samtidig er forudsætningen for at fremstille briller til en værdi af den ekstra værdi ikke at belaste næsebroen. Derfor er vægtreduktionen af briller blevet den vigtigste drivende faktor for udviklingen af briller.