KI ET LA 2019 Børns solbriller Ny kollektion

- Aug 10, 2019-


children sunglasses

De franske Ki ET LA-briller er undersøgt af den berømte franske øjenlæge, som er designet til at beskytte solen mod 100% UV-stråler i henhold til ansigtstræk i forskellige aldersgrupper. Brillerne er opdelt i fire aldersgrupper: T1-serien 0-18 måneder, T2-serien 12-30 måneder, T3-serien 2-4 år gammel, T4-serien 4-6 år gammel. Mor og far kan vælge den rigtige størrelse i henhold til babyens alder!


Brillernes rammer og templer er lavet af termoplastisk materiale og en engangsformingsproces. Hele par briller har ingen metaldele og ingen skarp vinkel. Templerne kan bøjes frit uden at skade barnet og ikke let blive brudt af barnet. Objektivet er lavet af polycarbonat. Det er 100% knustfast og kraftsikkert ved speciel proces. Du behøver ikke at bekymre dig om utilsigtet linsebrydning og beskadige dit barns øjne. Du kan bruge det med selvtillid.


Bestå verdens mest autoritative og mest indflydelsesrige Oeko-Tex standardcertificering. (Produkterne med Oeko-Tex Standard 100-mærket er testet og certificeret af velkendte tekstilcertificeringsbureauer i 15 lande over hele verden (alle tilknyttet International Environmental Textile Association). Oeko-Tex Standard 100-labelprodukter Giver en garanti for produkt økologisk sikkerhed.)