Er blå lys (HEV) så øjenskader?

- Nov 04, 2019-Clear eyewear


Langvarige effekter af blåt lys


Nethinden er beskyttet af flere faktorer: makulært pigment, antioxidanter, melanin, vitaminer og celle selvfornyelse.


Over tid er kroppens naturlige beskyttelse svækket, beskyttelsen af nethinden er svækket, cellulært metabolisk affaldsophobning (lipofus), skadelig fri stråling, hvilket fører til for tidlig aldring af nethinden, hvilket øger risikoen for aldersrelateret makulær degeneration, mens gennemsnitlig forventet levealder Øget og øget eksponering for sollys i livet kan også bidrage til nedsat netbeskyttelse.


Skadene ved blåt lys ved kunstig belysning


Fluorescerende lamper i indendørs belysning bruger røde, grønne og blå primære fosfor til at arbejde med vekselstrøm. Det har ikke kun svær stroboskopisk og stråling, men indeholder også blå energi med høj energi. I dag er de almindelige LED-lamper kun afhængige af det blå lys på 450-455 nm bølgelængde for at begejstre fosfor til at udsende lys, og købmanden kan generelt forbedre den blå lysintensitet af LED-lyskilden i stræben efter lysstyrke. Den langsigtede drift af det menneskelige øje under en sådan lyskilde vil direkte skade cellerne i maculaområdet. Sådan let skade på børnenes syn er uoprettelig!


Blålysfare i digitale produkter


Med populariteten af tablets og smartphones indeholder lyset på 3C-produkter også skadeligt blåt lys baseret på princippet om skærmbelysning af digitale produkter. For mennesker, der længe har konfronteret computere og mobiltelefoner, øges tiden for øjne til at blive udsat for blåt lys kraftigt, og sandsynligheden for øjenskader er lige stigende.


Blåt lysskade på øjnene:


Øg nethindens makulære område sygdom, forårsage fundus skader efter grå stær operation, forårsage visuel sløring, visuel træthed, forårsage computer synssyndrom, hæmme melatoninsekretion, påvirke søvn, øge sygdomsforekomsten!


Det blå lys ved dårlig belysning forstyrrer sekretionen af melatonin og forstyrrer søvnordren, hvilket fører til forskellige helbredsproblemer.