Introduktion til Solar Mirror Function

- Jun 26, 2018-

For den intense sommersol kan folkens øjne til tider ikke modstå, for når øjet modtager for meget lys, vil det naturligvis krympe iris, noget af stimulering af lys kan forårsage skade på nethinden. Og et par gode solbriller kan filtrere op til mere end 97% af øjenlinjen for at beskytte øjnene mod skade.

Et par solbriller ser meget enkelt ud, dvs. i en plast- eller metalramme med to stykker farvet glas eller plastikfilm.

Der er mere til det end det. Er det nemt at tilføje? Faktisk kan to glaslinser gøre meget forskel, når du bruger solbriller, vil disse forskelle have stor indflydelse på dig. Du vil finde ud af i denne artikel forskellen mellem de forskellige solbriller, der virkelig eksisterer.

Et godt par solbriller skal have følgende fire funktioner:

Forhindre ultraviolette stråler udsættes for sollys

Ultraviolette stråler kan beskadige hornhinden og nethinden, og solbriller af høj kvalitet kan helt eliminere ultraviolet stråling.

Forhindre stærkt lys fra skinner Når øjet modtager for meget lys, krymper det naturligvis iris. Når irisen krymper til sin ekstreme tilstand, så er folk nødt til at indsnævre øjnene. Hvis lyset stadig er for højt, som sollyset reflekteres af sneen, vil det beskadige nethinden.

Solbriller af høj kvalitet kan filtrere op til 97% af øjenlyset for at undgå skade.

Forebygge blænding fra at blive udsat Nogle overflader, såsom vandets overflade, kan afspejle en stor mængde lys, og en sådan lysplade kan forstyrre synet eller skjule objektet.

Solbriller af høj kvalitet kan helt eliminere sådan blænding ved hjælp af polariseret teknologi, og vi vil senere introducere polariseret teknologi.

Eliminere specifikke frekvenser af lys Nogle frekvenser af lys vil sløre synspunktet, mens andre lysfrekvenser kan forbedre kontrast. Vælg den rigtige farve til solbrillerne for at gøre det bedre i et bestemt miljø.