Interview med BEESIDE: Er han Gudfaren for briller eller den gamle urchin?

- Aug 15, 2019-


Designer of sunglasses


Måske er titlen "Fader til brillerne" noget indgroet. Før jeg så TommyO'gara, tænkte jeg altid, at det ville være et seriøst interview med den tidligere Dita Creative Director.


Faktisk har de konservative kulturer ikke påvirket det for meget i de 30 år, hvor japansk ophold var. Den afslappede holdning fra USAs vestkyst får TommyO'gara til at se mere ud som en "gammel urchin". Intet overdressing, en simpel sort NEIGHBOURHOODT-shirt plus visvimVintage mørkeblå overaller, lavmælt og naturlig.


Efter ThomBrowne- og visvim-brillekollektion skabt af Dita Eyewear-teamet var TommyO'gara banebrydende for TheLightCompany Ltd., som virkelig er hans egen og fandt NEIGHBORHOOD, lederen af NEIGHBORHOOD, for at skabe de populære NativeSons. "Når ideerne er forskellige, vil jeg vælge at holde mig til mine egne ideer. TheLightCompanyLtd. Ligesom mine børn, er forretningsfilosofien bag dem helt fra mig. Vi er et lille team, og jeg vil fortsætte i lille skala. Put mere energi på produktet. "


"Du ser folk, der laver briller for at tjene penge, jeg vil bare være en kultur."


Efter dette bragte TommyO'gara den klassiske JuliusTartOptical tilbage til offentligheden, men der var en ung kamp under onkelens optræden. "Du ser folk, der laver briller for at tjene penge. Jeg vil bare være en kultur. For mange mennesker efterligner, hvad vi gør, og de tjener stadig mere end mig. Hvis det er på grund af penge, skulle jeg have travlt med at behandle ophavsretlige spørgsmål nu , nej. Jeg chatter med dig, så jeg er meget tilfreds med øjeblikket. "


"Om ShadyCharacter's reklame, skyder vi ikke nogen model Lookbook, vi søgte bare efter tegneserieskaberen AaronLang til at designe en relativ komisk karakter til hvert par briller, inklusive hvilke sange de lytter til, hvilke film de ser, hvad de kan lide at spise, Med hensyn til design ønsker vi stadig at holde klassikerne, som f.eks. denne ARNIE, emaljen-nitter og den amerikanske nøglehul-næse på den klassiske Wellington-ramme. Dette er også JamesDeanEyewearCollection-stilen, der blev samarbejdet med JamesDeanFoundation. JamesDean's daglige og regelmæssige briller er prototyperne, men vi bragte også ALPHA og MEKANISKE briller med nyt 'DNA'. Endelig modtog TommyO'gara endelig LindaRaeTepper og Steven Abrams. Svar og nå en konsensus.


Til planen, der følger, sagde TommyO'gara: "Efter turen skal jeg vende tilbage til Japan et stykke tid, ShadyCharacter's nye design og produktion venter stadig på mig, det er værd at se frem til."