Hvis du har øjenproblemer, bør du spise som dette

- Sep 19, 2018-


Grå stær: Spise flere tomater, kinesisk kål, æbler

 

Ifølge mekanisme og metaboliske Karakteristik af grå stær, bør grå stær patienter være opmærksomme på at spise mere frugt og grøntsager, især fødevarer rige på vitamin C, tomater, kinakål, gulerødder og æbler. Derudover bør du også spise flere fødevarer, der indeholder jod. Undersøgelser har vist, at jod er involveret i metaboliseringen af linsen og kan forsinke sin degenerative forandringer. "Desuden bør du også spise mere protein-rige fødevarer såsom bønner ostemasse, sojamælk, bønnespirer og andre sojaprodukter."


glasses factory.jpg

 

Makuladegeneration: Spis mindre høj-lipid fødevarer

 

Mennesker med makuladegeneration skal forbyde rygning og drikke så lidt som muligt. På samme tid, spise lav-lipid fødevarer, såsom animalsk indre organer.

 

Sørg for at få nok vitaminer i kosten. Spise fødevarer rige på lutein og zeaxanthin, vitamin C og E-vitamin kan forebygge og forsinke makuladegeneration. Herunder: mørkegrønne grøntsager, såsom spinat, persille, broccoli, ærter osv.; gule frugter og grøntsager, som gulerødder, tomater, søde kartofler, majs, citrus, osv.; æg, fisk, alger og så videre. Undersøgelser har vist, at mennesker, der spiser disse fødevarer dagligt kan reducere risikoen for aldersrelateret makuladegeneration med 43%.


sunglasses.jpg

 

Glaukom: Ikke-ryger alkohol kontrol vandindtag

 

For at forhindre glaukom, ud over at være opmærksom på reglerne for liv og kost, må der nok hvile og søvn hver dag, kraven bør ikke være for stram, og det er ikke hensigtsmæssigt at arbejde i mange timer. Kosten skal være lys og rig, rygning-gratis alkohol, ingen te og ingen te. Kaffe, ordentlig kontrol af mængden af vand, øget vandindhold, forhøjet intraokulært tryk.