Hvordan man bruger solbriller klip og hvordan man vælger solbriller klip?

- Sep 03, 2019-


sunglasses clips

Sådan vælges solbrilleklip


1. Er der en polariserende effekt?


Effekten af polariseret lys kan hjælpe os med at skelne mellem reflekteret lys og genstande under stærkt lys, hvad enten det er til fiskeri, skiløb eller kørsel. Under normale omstændigheder har solbrilleklip denne funktion, men det almindelige mærke har et polariseret testkort, og overflademønsteret for fisk og vand præsenteres for forbrugeren, så du kan prøve solbrilleklip, hvis du kan se fisken, det viser, at dens polariserende virkning er god.


2, er der nogen UV-funktion?


Når forbrugere køber solbriller, skal de bekræfte, om produktet har anti-UV-funktion. hvis der kun er en filterfunktion og ikke har en UV-funktion, kan den ikke blokere ultraviolet stråling, og skaden på øjnene kan ikke undgås. .


3. Kontroller konstruktionen af solbrilleklemmen


Hvis det ikke er et almindeligt mærke, bruger det generelt en strygejern, hvilket gør linsen let at ridse og endda forårsage øjenskader. Tværtimod, hvis vi vælger et stort mærke, vil dets kvalitet garanteres, og når linsen er i kontakt med det, vil det undgå fænomenet silicagelseparation.


Sådan bruges solbrilleklip


Solbrilleclips er polariserede solbriller designet til myopiske mennesker, hvilket effektivt forhindrer blænding og UV-stråler. Især velegnet til udendørssport såsom kørsel, udendørs, fiskeri. Med polariseret linseteknologi forbedres videoopløsningen meget. Fjern 99% af reflekteret og spredt lys for at gøre dit synsfelt klarere og mere kompatibelt. Objektivet er specielt forstærket med film for effektivt at modstå slid, ridser og slag.


Solbrilleklip skal være lavet af syv forskellige lag med specielle materialer, hver med sin egen funktion. Polarisationsvinklen og krumningen af linsen er designet efter princippet om præcisionsoptik. Bæreren vil aldrig have forstyrrelse og svimmelhed ved imiteringen. Hver linse er forstærket af den originale fabrik, ridsefast og ikke let deformeret og ødelagt. Det kan bruges sikkert i lang tid uden ydeevne. Produktionen og kvaliteten af solbrillerklipsrammen er professionelt designet og overvåget, og de er komfortable og holdbare at have på.


Solbrilleklipet hører til et klip eller et spejl, der udvides på basis af rammen. Jeg ser ofte på vejen, at mange menneskers briller også er udstyret med et par solbrilleklip, der kan vendes på hovedet. Når du kommer til bunden af solen, skal du bare vippe solbrillerens klip ned for at dække nærsynslinsen, der fungerer som en solskærm. Når man går under solen, monteres solbrillerne på brillerammen. Andre ser ud til at bære et par solbriller. Når de går indendørs, skal du bare tage solbrillen af, og de er et par briller. Denne form for "solbrille spejl" har tre typer faste solbriller, den ene er direkte at tiltrække de to sider af rammen med en magnet, og den anden er at designe direkte det magnetiske forbindelsespunkt i rammens næse. Der er også et kort, der sidder fast på rammen. Ud over almindelige solbriller har linsen også en polariseret linse.


Trin til brug af klip


1. Hold først fjederknappen på klippet, og åbn klippet.


2. Klem fjederklemmen, og klam den mod næsen på brillerne.


3. Klemmen er fastgjort til brillerne for at justere positionen.


Ovenstående er brugen af klippet meget enkel, klippet kan vælges i henhold til stilen på de briller, du bærer.


Tai Zhou Feirong Glasses Co., Ltd.

718A Room Xintai Plaza Block E Pioneer Park, No.168 South Square Road, Jiaojiang District, Taizhou, Zhejiang, Kina
浙江省 台 州市 椒江 区 广场 南路 168 号 鑫泰 广场 E 座 创业 园 718A
Telefon: +86 13736296266 | Tlf / fax: +86 (576) 8588 8203
E-mail: odmdesign@qq.com
www.sunglassoem.com