Sådan forhindrer du tidlig fødsel i børn?

- Oct 07, 2018-


Først skal du oprette en visuel udviklingsfil

Etablering af et barns refraktionsudviklingsfil er den mest effektive metode til tidlig varsling af nærsynthed. Det anbefales, at børn opretter en brydningsudviklingsfil fra en formel lægeinstitution fra 3 år og opdager tegn på nærsynethed tidligt.

For det andet udvikle korrekte øjenvaner

Dyrk barnets korrekte pennestilling og opnå "tre": fingeren holdes en tomme over pennens spids, og tommelfingeren og pegefingeren krydser ikke hinanden, og pennespidsen kan ses. Se på skrivepositionen for at sidde oprejst, hold afstanden mellem øjnene og bogen, og hold et slag mellem brystet og skrivebordet.

Samtidig skal du læse og skrive i 50 minutter, du skal hvile i 10 minutter.

Hold afstand fra den elektroniske skærm hver <30>

Ændre dårlige øjenvaner: Læg ikke på sofaen eller sengen for at læse bøger, se TV, læs ikke under stærkt lys eller lavt lys, læs ikke på bussen, læs ikke mens du går.

Tredje, tæt på naturen, øjenbad solskin

Bevisbaserede medicinske beviser i ind-og udland viser, at man overholder de udendørs aktiviteter i 2 timer om dagen og giver øjnene mulighed for at bade i naturligt lys effektivt reducere forekomsten af nærsynthed hos unge. Opmuntre børn til at tage pauser i løbet af klassen, gå ud af klasseværelset under frokostpause, ride på vej til skole, gå på vej og øge udendørsaktiviteterne i weekenden. Så længe du kan nyde udendørs aktiviteter i 2 timer hver dag, kan du effektivt forhindre nærsynthed.

Fjerde, kost overvejelser

Spis flere fødevarer, der indeholder kollagen, lutein og caroten, såsom svineskindspotter, broccoli og gulerødder. Caroten er fedtopløselig og skal spises med olie.

Spis ikke for meget slik, især når du er i tom mave.

Spis mindre snacks, undgå delvis formørkelse, spis mere frugt, grøntsager, sojaprodukter, dyreelever osv. Fødevarediversitet er meget vigtigt.

Husk at forhindre problemer er langt vigtigere end at løse problemer.