Hvordan laver man dekorationsdesign til brillebutikken?

- Nov 20, 2019-


1. Servicedesk: Den optiske butiks servicedesk skal have en svag kulturel atmosfære, give kunderne en anden slags varme og også yde entusiastisk service.


2, hallen: den optiske butiksal er den mest basale og mest realistiske del af showet, alle slags glasprøver vises her til kunderne. Derfor er boutiquedekorationen her meget vigtig, og det er også en garanti for at øge værdien af en optisk butik. Hallen er meget vigtig til brug af belysning, farve og spejl. Designet af den optiske butiks brand skal være opmærksom på: den generelle optiske butik bruger hvidt lys for at afsløre brillenes struktur, og den lyse følelse kan også afspejle en mere behagelig shopping. stemning. Dog skal designen af den optiske butikslobby ikke være for lys. Samtidig skal tællerne med butiksfront, loft og briller overvejes at installere de udstillingsvinduer, der opfylder deres respektive krav. I farvetilpasningen er lysfarvede briller indstillet med mørkeblå og mørke briller med hvid baggrund, som er mere på linje med det kulturelle forbrug og kan mærke de forskellige farver bragt af brillerne. Samtidig er brugen af spejle også meget vigtig, kan give folk den rummelige illusion af butikken og spille en rolle i at lysne horisonten.


3, optikerværelset: optikerrummet er udstyret med en masse sofistikerede instrumenter, tilbehør, desinfektion pool, så normalt er dekorationsprisen højere, vær opmærksom på vedligeholdelse af instrumentet.


4, optometry room: optometry room har generelt ingen særlige krav, men skal have tilstrækkelig længde, synsstyrke til mindst 5 meter. Hvis det ikke er nok, kan det sikres ved at placere et plane spejl. Samtidig bør optometrilokalet bruge en indirekte lyskilde, luftcirkulation og rent og støjsvagt.

Indretningen i butikken kræver et indre miljø, der er rent og ryddeligt, og de funktionelle områder er tydeligt fordelt, så kunderne kan se, hvad de har brug for ved første øjekast.


Når du designer den optiske butik, skal du finde et professionelt firma til optisk butiksdekoration. Den professionelle optiske butiksvirksomhed kan levere målrettet planlægning af butiksdekorationer.