Sådan opretholder du solbriller

- Jun 26, 2018-

Bright solbriller giver dig mulighed for at arbejde i solen, god frihed.

Faktisk briller solbrillerne sig for at leve i solen, kan ikke stoppe forureningsskader, så vær forsigtig med at beskytte, for ikke at møde Shing oh. Vedligeholdelse af solbrillerne er som vedligeholdelse af generelle briller, rengøring, foldning, opbevaring skal udvikle vaner.

Men solbriller tager ofte slid på slid, der kommer til at ridse ved et uheld, så der er nogle små detaljer, der specielt minder dig om: solbriller har en plethæftning, du kan ikke bruge negle til at trække, det er let at ridse overfladen af ridser. Solbriller bærer ikke, mange mennesker vil være bekvemt hængt på hovedet, kraven eller lommen. På dette tidspunkt kan kroppens bevægelsesamplitude ikke være for stor, for ikke at gå i stykker eller gå i stykker.

Eller nogen vil lægge i håndtasken, foreslå dig eller sætte i den stive brillokasse, så sæt i håndtasken, for ikke at være nøgle, kam, kobber og andre små ting bærer linser eller forurenet med læbestift og andre kosmetik.

Solbrillerne, der bæres af den kørende familie, bærer ikke ofte bekvemt på instrumentbrættet eller sædet, hvilket er meget dårlig vane, varmt vejr vil blive bagt solbriller vil ikke være prototypen, især plastrammen er så, helst med en bil eller en samling af briller i kassen. Uanset hvor du holder dine solbriller, skal du huske at spejlet vender opad.