Sådan vedligeholdes computerbriller?

- Sep 30, 2019-computer goggles


1. Opfangning af briller: Brug begge hænder til at holde templerne og pluk dem langs siderne af kinderne. Hvis du bruger en hånd til at fjerne den, vil den skade den venstre og højre balance i rammen og forårsage deformation.


2. rotationsmetoden: Hvis brillerne midlertidigt er placeret, skal du vende mod den konvekse side af brillerne. Hvis den konvekse overflade placeres med forsiden nedad, poleres linsen.


3. måde at aftørre linsen: Brug en ren speciel testklud, vær forsigtig med at holde siden af rammen på siden af viskerspejlet, tør forsigtigt linsen. Undgå overdreven kraft, der forårsager skade på rammen eller linsen.


4. Når linsen er beskidt eller beskidt: tør gnidning er let at slibe linsen. Det anbefales at skylle med vand og derefter bruge et papirhåndklæde til at tørre vandet og derefter tørre det med en speciel glassklud. Når linsen er beskidt, anbefales det at vaske det med en lav koncentration af neutralt rengøringsmiddel og derefter skylle med vand.


5. Brug venligst brillekassen: Når du ikke bruger briller, skal du lægge dem i brillekassen og lægge dem i brillekassen. Ved opbevaring skal du undgå kontakt med ætsende genstande som insekticider, toiletprodukter, kosmetik, hårgeler, medicin osv. Ellers bliver objektivet og rammen forringet, forringet og misfarvet.


6. klaprammen skal starte fra venstre: de fleste rammer af strålebeskyttelsesbriller er foldet efter venstre ben, så hvis du først folder det højre tempel, er det let at forårsage deformation af rammen.


7. Når brillerne er deformeret: deformation af rammen vil medføre en belastning på næsen eller ørerne, og linsen vil være let at løsne. Det anbefales at gå til den professionelle butik for at justere plastik regelmæssigt.