Hvordan man gør med tåge briller objektiv?

- Sep 29, 2018-


Efteråret og vinteren kommer nærmere ... Så hvordan skal vi forhindre linsen i at tåge? I dag vil Flymoon introducere dig til et par enkle og overkommelige metoder.

1. Køb en flaske antifogningsmiddel

Sprøjt anti-tåge agens på linsen for at tørre det, ikke kun for at rengøre, dekontaminere, frostbeskyttelse, anti-tåge effekt er helt åbenlyst, generelt kan garantere en tåge for en dag eller to.

Men husk, prøv ikke at købe falske billigt. Det er trods alt et kemikalie, så tæt på øjnene. Hvis der anvendes fakes, vil de kemikalier, der er fastgjort til linsens overflade, forårsage stor skade på øjnene på grund af fordampning af varme.

2. Køb et stykke anti-tåge briller klud

Dette er en speciel behandling af glaspladen, udseendet af kontakten vil være en lille tidevand, men effekten er meget god, det kan ikke kun forhindre linsen i at tåge, beskyttelsen af linselaget er også meget godt.

3. Rengør linsen med sæbe og rengøringsmiddel

Husk ikke at bruge sæbevand direkte, hvilket vil medføre skade på linsen. Den rigtige måde er at tørre optagelinsen med en halvtørret, en smule blød sæbe og gnid det jævnt med en kludsklud, brug ikke vand.

Du kan også tørre optagelinsen ved at gnide en smule vaskemiddel på spejldugen. Husk, det er lidt! Dette forhindrer objektivet i at tåle.