Hvordan vælger jeg den rigtige ramme og farve?

- Apr 30, 2019-


square mirror sunglasses


vælge den rigtige ramme og farve

den passende størrelse til solbriller og briller skal være i forhold til ansigtsstørrelsen, hvilket betyder, at mindre briller og solbriller er det bedste til mindre ansigter, mens større briller ser bedre ud på større ansigter. Rammeformen skal kontrastere ansigtets form ( rektangelramme med et rundt ansigt). Disse tip er ikke regler, men de kan hjælpe dig med at vælge den bedste ramme til hvert ansigt.

ansigtsformer


ovalt ansigt

enhver stil fungerer for personer med en oval form. Tryk med det nyeste udseende, såsom omviklinger eller skjolde. Også kvadratformede rammer med let afrundede kanter og højere templer ser også fantastiske ud på et ovalt ansigt.

foreslåede rammer: enhver form for ramme.


rundt ansigt

denne ansigtstype skal se efter rammer, der er lig med eller lidt bredere, så den bredeste del af ansigtet. For at få ansigtet til at virke længere og tyndere, kan du minimere kurverne og tilføje definition med bløde, kantede, rektangulære stilarter eller dobbeltbrune stilarter. opret en længere profil, prøv rammer med højere templer. Solbriller med brynestænger trækker også øjet opad, så ansigtet vises længere.

foreslåede rammer: bredere rammer med kantede / rektangulære stilarter


diamant ansigt

dette ansigtsform består af brede eller høje kindben med et smalt pande og hage. For at blødgøre ansigtets kontur anbefaler vi ovale solbriller. En anden pasform, der vil fungere godt med dette ansigt, er en blød kurve, kvadratisk ramme. Stilerne skal ikke være bredere derefter toppen af kindbenene

foreslåede rammer: oval, firkantet, kantfri


firkantet ansigt

denne ansigtsform har en ab kæbe linje, en bred pande og brede kindben. Sagte kurvede stilarter vil reducere vinklerne på dit ansigt og give dig mere definition sådan en katteøjne. Vi anbefaler klassiske ovaler til ansigtstypen / formen.

foreslåede rammer: runde, katteøjne


aflang ansigt

du kan udvide og forkorte ansigtet med solbrilleformater, der ikke går ud over den bredeste del af ansigtet. Denne ansigtstype ser bedre ud med runde eller firkantede former.rammer med korte horisontale og lange lodrette linjer vil også passe godt.lægger dekorative eller kontrasterende skabeloner får ansigtet til at blive bredere.

foreslåede rammer: runde, firkantede