Sådan vælger du solbriller af forskellige farver?

- Sep 10, 2018-


Mange forbrugere tror fejlagtigt, at farven på linsen er ligesom tøjets farve, men æstetikken er anderledes, men praktisk er forsømt; Faktisk har de forskellige linsefarver forskellige virkninger på det menneskelige øjes vision.

Her skal vi først forstå, hvorfor der er farver.

Som vi alle ved, består hvidt lys af syv farver af "rød orange, gul, grøn, blå og lilla", hver med en anden bølgelængde.


china sunglasses manufacturers.jpg


Når en linse absorberer lys fra andre bølgelængder og kun sender lys af en bestemt bølgelængde, vises en bestemt farve. Og når vi ser på verden gennem linserne i denne farve, er det som at tilføje et filter, når du tager billeder.


china sunglasses suppliers.jpg


Derfor har linser af forskellige farver forskellige betydninger for brugeren.

Fra et professionelt perspektiv foretrækkes brune og grå linser. Disse to farver har god filtrering og farveopfattelse og kan bedre skelne forskellige farver.

Den brune farve på linserne er blød, så øjnene ikke er let at trække; i tilfælde af luftforurening og tåge kan det øge kontrasten mellem lys og mørk, og slid effekten er god.

Den grå linse er blid og naturlig, fordi den kan absorbere jævnt på ethvert kromatogram, det vil kun mørkere, når man ser scenen, der er ingen åbenbar farveforskel, og den kan vise en mere naturlig følelse, der passer til de fleste.

Efterfulgt af mørkegrønne kan det øge det grønne lys, der når øjnene, så bæreren har en kølig og behagelig følelse, der passer til personer, der er tilbøjelige til at trække øjnene. Men nogle gange ændres scenens farve efter at have passeret den grønne linse.

Valget af gul, rød, lyserød, lyseblå osv. Skal være forsigtig, fordi de er mere dekorative end praktiske og i nogen grad påvirker det menneskelige øges evne til at skelne mellem de omgivende farver.


china sunglasses factory.jpg


Men nu vil mange modejendomme vælge de populære "geléfarve" linser til "konkav form". Dette er naturligvis ikke noget problem for rent dekorativ brug; Vi vil ikke anbefale denne type, hvis du vil have et par solbriller, der er mere behagelige at bære og mere praktisk.