Hvordan vælger man læserbriller?

- Oct 09, 2018-


Ældre mennesker har presbyopi, vælger en passende læsereglas, du kan se ting, dine øjne er bedre, hvordan man vælger gode læsereglas? Vi ser sammen!

Vælg den rigtige grad læsebriller


Når vi vælger læsebrillerne, er den sidste ting graden. Vi skal først vælge rammen, kontrollere lyset og derefter brillerne, så øjnene bliver bedre.

Vælg ikke krystalobjektiver

Mange mennesker kan lide at bære læsereglas med krystalobjektiver, fordi de har en kølig følelse. Men i virkeligheden er krystalobjektivet meget dårligt for øjnene. Bemærk at krystallet er naturligt. Der er bobler inde, men det er ikke synligt for det blotte øje, men det vil have en dårlig effekt på lyset, der påvirker visionen og forværrer presbyopien, så undgå at bruge krystalobjektivet.

Bedre vælger ikke for stort objektiv

Når du vælger læsebriller bedre vælge en relativt lille linse, som kan reducere vægten af brillerne kan undgås omkring astigmatisme, er effekten meget god.

Det er bedst at vælge en ikke-metallisk ramme

Fordi læsebriller ofte skal bæres, hvis metalmaterialet er let at trykke på næse, er metalrammen alligevel tungere, så det er bedst at vælge en ikke-metallisk ramme.