Hvordan vælger jeg et par passende solbriller?

- Jul 08, 2019-


fashion women sunglass


I denne varme sommer kan et par solbriller, der passer dig øjeblikkeligt skifte ens gasfelt og fordoble din egen styrke. Den mest almindelige er, at mange stjerner kan lide at bære solbriller. De bærer dem så smukt. Det er ikke helt på grund af deres eget fundament, men de ved, hvordan man vælger de solbriller, der passer til dem.


Solbriller er blevet et af de must-have ting for folk om sommeren. Det beskytter ikke kun øjnene fra blænding, men tilføjer også modeelementer til bærerens samlede form. I dag fortæller brillerets netværk Xiaobian, hvordan man vælger et par passende solbriller?


Vælg først i henhold til formålet


Hvis du kører eller rejser, fisker, er denne slags lys mere kompliceret at have på. Vælg derefter polariserede solbriller. Linserne fra disse solbriller er specielle, ikke kun kan blokere skadeligt lys i luften, men også blokere blænding, der reflekteres af den glatte overflade på grund af reflektion eller reflektion af vandoverfladen.


Når du vælger polariserede solbriller, foretrækkes det imidlertid at vælge de tre farver brun, grå og grøn, fordi forvrængningen af de tre farver er relativt lav.


Vælg derefter i henhold til ansigtstypen


Vi ved alle, at folks ansigter groft er opdelt i runde ansigter, lange ansigter, firkantede ansigter og andre almindelige typer, men der er mange typer rammer, hvad slags rammer er egnede til sig selv?


Husk et princip, det vil sige det "komplementære princip". For eksempel er et rundt ansigt velegnet til briller med en lidt tykkere ramme, en koldere linse farve og en mørkere farve og har en visuel effekt af at ”stramme” ansigtet. Udsøgte gule, røde linser eller slanke, bløde indrammede solbriller får dit ansigt til at se større ud. Den lange ansigtstype er velegnet til valget af flade runde eller buede spejle, lidt tykkere templer for at reducere det lange ansigts slankhed; det slanke ansigt er generelt mere tyndt, og valget af feminine lyserøde eller vinrøde linser kan øge ansigtet. lysstyrke; firkantet ansigt er velegnet til solbriller med smal bredde og afrundede hjørner af rammen. Rammer, der er for store og for firkantede, får kun ansigtet til at være mere firkantet. Linsens farve er bedre med en stabil brun farve; den omvendte trekant er velegnet til den tykkere ramme, farve Briller, der er dybere og har en lidt større sidebredde justerer forholdet mellem top og bund, hvilket giver en visuel fornemmelse.


For det andet i henhold til materialevalget


Rammematerialet er generelt opdelt i plast og metal. Den mest almindelige type plast er pladen og TR90. Pladen er lavet af bomuld og træ. Pladens kvalitet afhænger af dens farve og bomuldsindhold. TR90 har høj elastisk hukommelse og fremragende sejhed. Linsematerialerne, der ofte bruges i linsematerialer, er glas og harpiks. Glaslinser er blevet fjernet på grund af deres skrøbelighed og tunge vægt. Sammenlignet med glas har harpikslinser følgende fordele: de er ikke let brudte, lette i vægt og har høj lysoverførsel. Indikatorerne for linser af høj kvalitet er stødisolerede, ridsebestandige, højteknologiske farveteknologier, lette, UV-resistente og har et tydeligt og iøjnefaldende udseende.


Endelig i henhold til mærkeudvalget


Mærker har altid spillet en afgørende rolle. Dette skyldes rødderne i den menneskelige natur. Folk er mere villige til at vælge et brand med større synlighed, når de står over for den samme type varer. Bliv ikke fristet til at bruge penge og bruge penge.