Sådan køber du kvalitetssikret solbriller?

- Sep 20, 2018-


-Grundlæggende krav for solbriller

Blokere 99-100% UVA og UVB;

Filtrering 75-90% af synligt lys;

Absorberer UV-lys uden at forårsage forvrængning og forvrængning

 

-Må ikke blive vildledt af falske UV filter tegn

(100% UV absorption på linsen eller UV400). For at sikre, at disse etiketter er sande, er det bedst at købe solbriller i en butik, der kan opdage UV filtrering ydeevne af linsen, eller køber det fra regulære kanaler.

 

-Farven af linsen er ensartet og et bestemt område vil ikke blive formørket

Hvis det er en gradient linse, bør linse farve gradvis lysere fra top til bund. Solbriller båret under kørslen skal være grå (grå, røget, grå-grøn), så det ikke påvirker farven på trafiklysene.

 

-Sikre, at objektivet ikke producerer forvrængning

Hold solbriller, glatte dine arme, og kig på retvinklet eller lige linje (såsom dørkarmen, vindue) gennem linsen. Flytte langsomt rammen, op og ned, hvis der er forvrængning, skævt, eller bøjning, dette angiver, at objektet er forvrænget, linsen har optisk defekter, og det er ubetinget.

 

-Gøre sikker på linsen blokerer nok synligt lys

Prøv på spejlet. Hvis du nemt kan se dine øjne gennem linsen, er farven på par solbriller ikke mørke nok. Bemærk: Denne metode gælder ikke for farve-skiftende objektiver.

 

-Vægten af solbrillerne er jævnt fordelt på næse og ører.

Nøje justere krumning af rammen og placeringen af næse pad. Rammen klip ikke broen på næsen og slibe ikke ørerne. Når de bæres, røre øjenvipper ikke rammen.