Hvordan bør jeg opretholde en Resin belagt linse?

- Oct 10, 2018-


Efter harpiks linse er belagt på overfladen, er skarphed og funktion for at blokere skadelige ultraviolette stråler, som er vigtige for at beskytte øjnene, væsentligt forbedret. Især for de fremsynede briller, da det ofte er slidt og ofte aktive udendørs, er fordelen ved den coatede linse på øjnene at almindelige linser kan udfases. Men hvis objektivet ikke er træffes god pleje af film på overfladen af linsen er tæret og ridset. Som scratch er uddybet, forskellige funktioner og skarphed reduceres gradvist, som vil påvirke den iført effekt. Særlig opmærksomhed bør derfor, lægges til vedligeholdelse af harpiks-belagt linser.


resin coated lens.jpg

 

1. ud over at undgå høje temperaturer, bør belagt harpiks linser også undgå sure dampe og andre erosioner. For eksempel, er det bedst ikke at bære spejle i det daglige liv, især når ventilationen er ikke godt, og kan ikke bæres på samme tid. Spejl i (nær) varmt vand bruser miljø, normalt placeret midlertidigt når objektivet er konveks opad, når transporterer det, sætte glas i boksen ikke bare sætte dem i din lomme eller taske, så det er nemt at tørre film hurt

 

2. coated film er mere tilbøjelige til at blive beskidt, og det er ikke let at aftørre ren. For eksempel, er det ofte tørres med almindelig klud. Fordi fiber er grov og hård, kan det forårsage mesh skader på overfladen af linsen.

 

Den nemmeste og mest passende metode er koldt vand vask: efter brillerne er vasket med vand fra hanen, holde kant af rammen med den ene hånd eller knivspids strålen, og bruge ren tommel- og pegefinger på anden side for at plette alkalisk sæbe eller vaskemiddel. Forsigtigt vaskes på begge sider af linsen, derefter skylles med vand, derefter bruge en bomuld håndklæde eller papir hætten til at absorbere vandet. (Vask bør være mild og moderat, fordi nogle mennesker har tykkere hud eller hånd, spejl beskidte støvpartikler er ikke vasket, for meget kraft vil også bære linsen. Denne linse kan være nemt rengøres og sikker. Normalt, når det er upraktisk at vaske eller objektivet er ikke beskidt, skal det tørres kun med en speciel linse klud eller linse papir.