Hvor gammel skal din børn bør bære solbriller?

- Sep 11, 2018-


Nogle rapporter siger, at "børn, der er alt for ung ikke er anbefales at bære solbriller, fordi den visuelle funktion ikke er endnu fuldt udviklet og kræver mere lys og klart billede irritationer. Solbriller kan påvirke barnets visuelle udvikling."

 

Objektivt set, mens blokerer ultraviolette stråler, solbriller også filtrere en del af synligt lys, men solbriller er ikke helt blokeret af synligt lys, og iført tid er ikke lang tid. Så længe du vælger kvalificeret professionel solbriller, det er garanteret at frafiltrere ultraviolette stråler og tilstrækkelig lystransmissionskoefficient vil ikke have en negativ indvirkning på spædbarn vision udvikling.

 

American Academy of Pediatrics (AAP) anbefaler:

Børn kan over 6 måneder bære professionel solbriller for fysiske solbeskyttelse.

Det er også nødvendigt at bruge solcreme for mindre end 6 måneder, men det er for lille til at bære briller meget godt, så kan du vælge sol beskyttelse frakker og andre foranstaltninger, når du rejser.

 

Henstillinger fra FLYMOON er:

Børn, der er mere end 6 måneder gamle kan bære solbriller, men de skal også baseres på faktiske forhold:

 

Børn under 3 år: fordi det er umuligt at være uafhængig, det er svært for børn i denne periode at bruge solbriller. Der kan være tilfælde, hvor templerne er stukket ind i øjnene. Hvis du ønsker at bære solbriller, skal du vælge en stil med høj sikkerhed og komfort. Hvis du ikke bruger solbriller, kan du vælge beskyttende foranstaltninger såsom sol beskyttelse frakker når du rejser.


baby sunglasses.jpg

 

Børn over 3 år: selvmotivation er lidt stærkere, forældre kan lade børn vælge kvalificeret solbriller under vejledning af fagfolk. Bære solbriller, når solen er stærk, udendørs eller i en stærk UV miljø (prøv ikke mere end 1 time). Når du er væk fra stærkt lys eller ultraviolet lys, du har brug at samle det op i tid og bære ikke det indendørs.


boys sunglasses.jpg

 

Husk, lad ikke dit barn bære solbriller for længe, det vil forårsage øjentræthed og selv påvirker visuel udvikling.