Hvordan briller kan forbedre din livskvalitet - 10 færdigheder til at øge komfort for bæreren (1-5)

- Sep 18, 2018-


Alle ved, at briller kan gøre os til at se det igen. Rammen og det relevante antal linser sammen korrekt vores visuelle defekter. Men ved du, at briller kun ikke kan forbedre ens vision? En liste over ti vigtige sundhed fakta.


1. nogle mennesker har haft hovedpine i mange år, men jeg ved ikke hvorfor. Årsag til hovedpine er ofte nedsat eller ikke-korrigeret syn og den resulterende visuel træthed. Derfor bør du kigge efter en optometrist til en øjenundersøgelse. Nogle gange kan et par briller oprette et mirakel.


sunglasses factory.jpg

 

2. siddende foran en computerskærm hele dagen kan forårsage smerter i ryg, nakke eller skuldre. Årsagen er, at folk sidder forkert for at se skærmen. Dette kan forårsage øjen-stamme, og en særlig visuel støtte for computerarbejde kan hjælpe dine øjne, slappe af. Spørg en optometry optiker og du vil blive overrasket over de mange muligheder for at gøre dig mere komfortabel på arbejdspladsen.


sunglasses manufacturers.jpg

 

3. tunge briller at trykke på broen af næse eller ører bør være historie. Nogle gange skal du blot gå til øjenlæge til at justere for at eliminere disse trykpunkter. Men der er en anden måde: måske det koster lidt penge med en lys ramme og en tynd linse. Valget er i dine hænder.


eyeglasses.jpg

 

4. mange mennesker iført briller føler, at det er kedeligt at skifte mellem almindelige briller og solbriller. Uanset om det er smidt i en taske eller sætte i en lomme, er det ikke godt for briller. Automatisk farve-skiftende objektiver er et koncentreret udtryk for komfort, især for dem, der skal bære briller i alle situationer: fordi linserne kan hurtigt ændre fra transparent til mørke eller fra mørke til gennemsigtig, nyde godt syn i alle belysning betingelser.


china sunglasses.jpg

 

5. i dag, ser vi, at smartphones er blevet så naturligt som at trække vejret. Vi har knap nok bemærket hvor ofte vi skiftede mellem ser telefonen og du ser ting omkring os. Men vores øjne er klar over, især som vi bliver ældre. En af vores øjne er overbelastet, og en af konsekvenserne er "computer vision syndrome." Dette kan forårsage hovedpine, muskelspændinger og overdreven eye træthed. FLYMOONComputer TR90 læsebrillerer et godt valg for dig til at lindre smerter.


sunglasses suppliers.jpg