Hvordan briller kan forbedre din livskvalitet - 10 færdigheder til at øge komfort for bæreren (6-10)

- Sep 18, 2018-


6. briller beskytte dine øjne. Så snart du nævner beskyttende briller, vil du straks tænke på briller. Men glem ikke sport briller, dens wraparound design giver god beskyttelse (f.eks. vind beskyttelse ved høje hastigheder), giver ideel vision når belysning betingelser ændring, og, meget vigtigere – forhindrer sand i luften når man går ned ad bakke hurtigt skade øjne. Vi må heller ikke glemme glaslinse. Hvis bærerens arbejdsmiljø har en masse støv og snavs, har brug for men klare og gennemsigtige vision, glaslinse er det ideelle valg.


sport sunglasses.jpg

 

7. du har måske hørt at blå er rolig, gul er behageligt i diffust lys, det siges at forbedre humør og pink kan øge folks synsskarphed. Mange mennesker argumenterer om effekten af hver linse farve. I virkeligheden, tommelfingerreglen er: effekten af linse farve på bæreren varierer fra person til person, gå til øjenlæge til at prøve forskellige farvede linser til at finde den farve, der passer dig. Optometrister vil være glade for at give dig et væld af oplysninger.


colored lens.png

 

8. nogle gange skal du kontrasten i dine briller at være bedre end kontrasten af din naturlige vision. Hvis der kræves en høj grad af skarphed, kan det være vigtigt at bruge solbriller linser. Hvis kontrast syn er svækket på grund af visse visuelle defekter, er det vigtigt at bruge almindelige briller. En visuel løsning, der opnår den ideelle kontrast føles spændende, som opfylder dine visuelle behov.


polarized sunglasses.jpg

 

9. Dette er designet for sportsentusiaster, chauffører og alle, der er ofte plaget af refleksioner, når iført solbriller: linser med polariserede filtre medvirke til at reducere refleksion af sollys på vådt eller skinnende overflader, kan du nyde en komfortable vision. Lad optometrist vise dig forskellen i linsen.


driving sunglasses.jpg

 

10. du hører ofte, at bilister ikke kan lide at køre i twilight, fordi de ikke er sikker på om kørsel i dette lys. En persons syn kan være meget forskellige mellem dagtimerne og elev dilatation om natten.FLYMOON polariseret kørsel solbrillerkan forbedre din vision, når du kører.


clear lens glasses.jpg