Hvordan beskæftiger kvinder på arbejdspladsen sig med visuel træthed?

- Oct 15, 2018-


Der er data, der viser, at symptomerne på visuel træthed er ret udbredt blandt kvinder, og kvinder med denne tilstand er langt mere sandsynlige end mænd. Folk vil have nervøsitet, angst og andre følelser, men fordi kvinder er mere tilbøjelige til denne følelse, er kvindernes pres på arbejdspladsen ikke så perfekt, det er let at være voldsomt, hvilket er den største årsag til, at visuel træthed finder dem. I det normale liv kan du aflede nogle følelser, og meget motion, som yoga og gå, er gode valg.

For mange kvinder på arbejdspladsen bør vi også stoppe nogle forkerte metoder til rådgivning. For de dårlige vaner som rygning og drikkeri forårsager det også øjenskader. Vi skal have gode levevaner. I dagligdagen skal vi sikre, at vi har nok grøntsager.

Kvinder på arbejdspladsen kan begynde at beskytte deres syn ud fra tre aspekter:

1. Reducer afstanden mellem displayet og øjnene på passende vis, pas på øjenhygiejne.

2. Passende skærmens lysstyrke. Generelt bruger vi computere til at sænke skærmens lysstyrke, hvilket er mindre sandsynligt at skade øjnene.

3. Staar ikke på displayet i lang tid, vi kan se vinduet ud på cirka 30 minutter for at lette visuel træthed.

Sætte en kop varmt vand ud for computer skrivebordet og øge antallet af blinker kan lindre symptomerne på visuel træthed. I arbejdet kan du også tage en kop krysantemum te til symptomerne på øjen træthed og langsigtet på grund af rollen som genskabelse af syn.