Hvordan vælger folk med særlige behov solbriller?

- Sep 15, 2018-


Det er bedst at vælge en harpiksobjektiv til myopiske mennesker. Når du prøver på det, skal du være opmærksom på følelsen af ubehag som svimmelhed. Det er bedst at gå til et professionelt øjenhospital for optometri, så du kan vælge en linser, der passer dig bedre. Det skal også bemærkes, at farvede linser ikke er egnede til langtidsindendørs brug, så det er nødvendigt at have et par almindelige briller slidt indendørs.

Børn under 6 år er ikke egnet til at have solbriller i lang tid, fordi børnene på dette tidspunkt er i den kritiske periode med visuel udvikling. Overdreven brug af solbriller kan føre til uklar retinal billedbehandling, hvilket kan have negative virkninger på visionudvikling i det lange løb. Den rigtige måde er at bære barnet, når solen er stærk, og fjern den når solen er svag. Børn under 6 år kan også vælge en sol hat eller en parasol for at blokere solen.


sunglasses.jpg


Endelig er det bedst at bære solbriller til glaukom eller personer, der er mistænkt for glaukom, fuldblindhed og natblindhed.