Briller Cloth bruges ikke til at tørre briller?

- Sep 26, 2018-


Når brillerne er beskidte, tager du vejret og tørrer med briller. Dette er mange mennesker vaner. Hvorfor ikke bruge brille klud?

Nogle mennesker siger: Brille klud er ikke vant til at tørre briller! Langvarig brug af briller for at tørre brillerne vil forårsage linsens slid; Funktionen af glasdugen bruges kun til at pakke linsen og er isoleret fra brilletasken. Deres årsag er: nogle briller klud fiber gap er stor, tekstur er relativt groft, det vil samle meget støv efter en lang periode med hårdhed støv eller partikler til at tørre glasene, det vil ridse linsen.


glasses cloth.jpg


Briller klud er ikke vant til at tørre briller? Dette er virkelig fantastisk.

Optikeren sagde: "Det er for absolut, brille klud kan tørre glasene, nøglen til at se, hvordan man gnider." Tag fat i hjørnerne af tøjet og gnid, linserne er meget lette at blive såret, hvis glasdugen er meget hård eller snavset, kraftigt "tør gnid" linser, er friktionen meget stor og bestemt ikke god. Linsen er lidt støvet, og det er ikke noget problem, når det forsigtigt fjernes med en brille klud. Hvis brillerne er beskidte, kan de vaskes direkte med vand fra vandet eller rengøres med rengøringsmiddel og sæbe og vaskes derefter med vand fra vandet. Efter rengøring skal du tørre det af med en klud. Selv om rengøringsmidler og sæber indeholder kemiske komponenter, er koncentrationen af kontaktlinser ikke høj, og tiden er ikke lang, og de vaskes hurtigt væk, hvilket ikke er tilstrækkeligt til at beskadige belægningen på linsens overflade.

"Absolut kan ikke gnides med tandpasta, fordi tandpasta indeholder gnidningsmiddel, det er fine partikler, det vil male spejloverfladen. Derudover er nogle mennesker velegnede til at trække, afhente tøjet og bruge det til at tørre glasene. Faktisk er tøjets fibre også meget tykke, og gigantisk gnidning af spejlet vil også forårsage ridser. "Vær forsigtig med disse, så du. Du behøver ikke bekymre dig for meget, at glasdugen vil gnide brillerne.