FLYMOON Solbriller Factory

- Nov 23, 2019-


sunglasses factory


FLYMOON Glasses Factory er beliggende i Duqiao Town Industrial Zone, Taizhou City, Zhejiang Province, Kina. FLYMOON Glasses Factory er en producent af solbriller, optiske briller, polarisatorer, bambusglas, glasharpiks solbriller, solbriller til kvinder, solbriller til børn og andre produkter. Produkterne fra FLYMOON-brillefabrik har en høj status hos forbrugerne. Virksomheden har etableret langsigtede og stabile samarbejdsrelationer med mange detailhandlere og agenter fra hele verden. FLYMOON-brillefabrik producerer solbriller, optiske briller, polarisatorer, bambusbriller, glasharpiks-solbriller, kvinders solbriller, børns solbriller, hele sortimentet, prisen er rimelig.


FLYMOON-brillefabrik har stærk styrke, god kredit, overholder kontrakten, garanterer produktkvalitet og har vundet kundernes tillid med princippet om forvaltning af flere forskellige former og princippet om lille overskud, men hurtig omsætning. Vores produkter er CE- og FDA-certificerede. Produktkvalitet opfylder internationale standarder.


sunglasses manufacture


Kontoradressen til FLYMOON Optical Factory er beliggende i Jiaojiang District, Taizhou, Zhejiang, Kina. Fabrikken har udviklet sig i 9 år og er villig til at samarbejde med vores kunder for at søge fælles udvikling og fortsætte med at levere fremragende produkter og tjenester til nye og gamle kunder. FLYMOON-brillefabrik overholder altid virksomhedsprincippet "Ærlighed, sandhed, service og tilfredshed" og følger fuldt ud kundernes behov og udfører løbende produktinnovation og serviceforbedring.


Fabrikskontakt Tlf .: +86 13736296266. E-mail: odmdesign@qq.com. Ser frem til din forespørgsel.