Flymoon viser dig: Oakley Flight Jacket-solbriller

- Dec 05, 2019-F2008


Sportsbrille-kæmpe OAKLEY har meget at gøre. Ud over det tidligere samarbejde med den japanske trendfadder Fujiwara om at lancere Fragment Design-fælles øjenbrynramme-stil Frogskins, har det seneste inden for sit professionelle sportsbrillefelt lanceret Flight Jacket-brille-stil, der kombinerer mærkets stærkeste teknologi.


Den nyudviklede Flight Jacket-serie af sportssolbriller arver ikke kun OAKLEYs stærkeste HDO-objektivteknologi, men bruger også pneumatisk teknik til fremstilling. Ud over at åbne de øverste øjenbryn i designet for at udvide det øverste synsfelt, styrker den nye forbedrede næsposition luftcirkulationen. Enheden kan øge luftcirkulationen i stativet og derefter isolere tåge og overophedning på kort tid.


Oakley Flight Jacket solbriller blev frigivet i forår. Som mange Oakley-briller har Flight Jacket et meget futuristisk look. Den nye ramme svarer til Jawbreaker, som før var meget populær. Selv om denne gang den øverste kant af rammen trækkes fra, har den en tykkere kæbe.


Ved at fjerne den øverste kant af rammen har Flight Jacket et godt synsfelt. Oakleys "O-Matter" rammemateriale giver en meget behagelig pasform. Det føles ikke usikkert eller ubehageligt, når det bæres, og er næsten perfekt. Den ergonomiske form er nøjagtigt den samme som Oakley forventede.


Flight Jacket har en kontakt på næsen. Når det vippes, skubbes objektivet væk fra ansigtet for at forbedre ventilation inden i linsen og hurtigt fjerne tåge. Advancer-afbrydere forhindrer tåge eller overophedning.


Det er enkelt at tænde for Advancer-kontakten. Med tommelfingeren på undersiden af brillerne kan du let tænde for kontakten med pegefingeren.


Generelt er de fejlfri Oakley Prizm-linser smukke, sikre og klare. Med den avantgarde seje form ser det ud til, at prisen er acceptabel. Advancer-defog-funktionen synes imidlertid ikke at være nødvendig, og den er lidt ubehagelig, når den tændes.


Hvis du kan lide dets udseende og ønsker ydeevne på professionelt niveau og cykelspejle i høj kvalitet, kan du overveje at betale for det.