Øjenbeskytter: Anti-blå lysbriller

- Aug 31, 2019-


Anti-blue light glasses


De bedste computerbriller korrigerer ikke kun dit syn fra en enkelt skærm, men har også anti-blå glas fra dårligt blåt lys, der kan beskadige nethinden for at beskytte dine øjne.Der er flere måder at filtrere blåt lys på en bærbar computer, tv eller computer. Der er endda nogle applikationer, der kan ændre farvetemperaturen på skærmen. Videnskaben bag disse applikationer er dog ikke sikker, så den sikreste måde at beskytte dine øjne er at bruge et par pc-beskyttede briller med et blåt filter.


Blåt lysfilterbriller er briller eller solbriller, der absorberer meget blåt lys. Dette opnås ved en kombination af linsemateriale og en speciel belægning påført linsen. De fleste linser reflekterer også en del af det blå lys væk fra øjet.


Ikke alle Blu-stråler er destruktive - hvoraf nogle er nødvendige for korrekt syn. Ved at absorbere den rigtige mængde skadeligt lys er Blu-ray-filtre nyttige for dine øjne i mange situationer - på arbejdspladsen, når du læser på en tablet eller telefon, samt på lyse, solrige dage.


Normale briller og læsere blokerer normalt ikke blåt lys. Hver gang du køber et par briller, kan du vælge at tilføje Blu-ray-filter til brilleglasset som en ekstra funktion. Eller selvom du ikke har brug for en recept, kan du få pc-beskyttelsesbriller med blå og antireflekterende belægninger.


Ud over at anvende linser på almindelige briller, kan du også vælge at bære solbriller med farvede linser for at blokere noget blåt lys. Dette er ikke den mest effektive løsning, men den kan undertiden bruges som en midlertidig løsning.


De gule og ravfarvede linser er de eneste to farver, der hjælper med at filtrere det blå af det synlige spektrum. Uanset om du bruger disse toner foran din bærbare computer eller på gaden, vil farvetonerne på linsen forvrænge alle andre farver.


Farvede computerbriller med gule linser sælges også ofte som videospilbriller, fordi de forbedrer øjenkomforten ved at øge kontrasten og reducere lidt træt blåt lys.Hvis du er en natugle eller en computerafhængig person, ved du muligvis allerede, at skærmen virkelig kan skade dine øjne. Hvert minut, der bruges foran en skærm uden beskyttelse mod øjenbelastning på computeren, vil påvirke dit øjenes sundhed i lang tid.