Hollandsk brand EFE skinner ved MIDOs første MIDO-udstilling

- Dec 27, 2019-


Milan International Optical Glasses Exhibition


MIDO, den årlige internationale optiske brilleudstilling i Milano, Italien, er verdens største brilleudstilling, kendt som OL i brilleindustrien. MIDO 2019 tiltrækkede mere end 2.000 mærker, og mere end 1.100 virksomheder i brilleindustrien fra mere end 40 lande og regioner samlet. I alt omkring 40.000 industribesøg fra 60 lande kom til udstillingen. Karnevalet i brilleindustrien er også en fest for brilleindustrien.


Som et af de berømte europæiske brillefaremærker er de hollandske EFE-briller blevet opfordret til at konkurrere med mærkets bedste globale brillemærker og konkurrere med de internationale berømte mærker PRADA, OAKLEY, JUDITH LEIBER, DONNA KARAN, YVESSAINT LAURENT, DKNY, LOUIS VUITTON , CHANEL, DIOR, CARTIER, BOLON, RAY BAN; CELINE, LOEWE, GIVENCHY, PLLICE, FURLA under LVMH-gruppen; ESCADA, ETRO, FILA, FURLA, MINI, POLICE og STING; Essilor, G-Star RAW, Karl Lagerfeld, LACOSTE, MCM, Nike, Chloe, Salvatore Ferragamo, Valentino, Calvin Klein, Essilor, Mont Blanc, Versace, may miu, mac Jacobs, Bulgarien, Hermes, Giorgio Armani osv. Sammen på 2019 MIDO.


Blandt verdens mest efterspurgte øjenbrillemærker er brillemærket EFE fra Holland særlig iøjnefaldende. Designkonceptet til det hollandske EFE-brillemærke starter fra avantgarde-mode, der kombinerer vesteuropæiske klassikere og nordiske minimalistiske designstilarter med kvalitet som kernen. Den dybe forståelse af modeelementer og den utrættelige forfølgelse af kvalitet er blevet en af lederne af europæiske trendy mærker og skaber en unik moderne let mode-æstetik, enkelhed uden at miste sin sans for designpersonlighed, det øverste hollandske håndværksmærke.


På denne udstilling bruger den ikoniske stil for mænds briller fra EFE-mærket i Holland den nye blanke effekt og meget karakteristiske materialer til at matche dets unikke farvetone og glans og lege med EFE-brillerens ro og afslapning. EFE-mærke til kvinder briller perfekt balance mellem moderne elementer og elegant stil og kombinerer retro og moderne charme. Samtidig med at kombinere tradition og innovation, elegance og teknologi og udseende og funktion med succes omdanner brillerne til permanent klassisk tilbehør; det hollandske EFE-brand Neutrale briller fokuserer på blød og elegant og moderigtig stil, der kombinerer klassikere og innovation, æstetik og funktionalitet og praktisk for at skabe den unikke stil og karakteristiske personlighed for EFE-mærket. Produkter fra EFE-mærkerne briller fortolker den hollandske æstetiske holdning til let modeliv fra forskellige perspektiver som mode, moderne, enkelhed og liv. Det hollandske EFE-brand brugte en mangfoldig og rig serie af produkter til at skinne på MIDO 2019 Milan International Optical Glasses Exhibition og fik fordel og opmærksomhed fra mange europæiske kunder.


EFE-brillemærket i Holland brugte den diversificerede og rige produktserie til at skinne på MIDO 2019 Milan International Optical Glasses Exhibition, der modtog en tendens til let og moderigtigt livsæstetik i Holland og tiltrækkede opmærksomheden fra utallige glaseliter.