Glem ikke at bære solbriller, når du kører under tungt lys eller i kraftig regn.

- Oct 16, 2018-


Solbriller er mere end bare køligt udstyr om sommeren. Brug solbriller ved kørsel. Det er også dit livreddende værktøj! For eksempel under stærkt lys og kraftig regn kan kørsel af et par solbriller spare dig et liv!

Fordi solen er stærk, vil rytterne være meget blændende, når de kører, solbriller kan filtrere blændingen, øjnene er mindre stimuleret af solen og påvirker kørselssikkerheden. På nuværende tidspunkt beskytter et par polarisatorer ikke kun UV-stråler, men filtrerer også blænding for at gøre din kørsel mere sikker!

Årsagen til at bære solbriller i kraftig regn er, at lyset vil frembringe diffus refleksion, når det skinner på regnen. Brug af solbriller kan filtrere ud refleksionen, hvilket gør synsfeltet tydeligere.

Derudover vil jeg gerne minde om, at det også er godt at bære solbriller i sneen om vinteren. Når du kører under tung sne, vil det være særligt skarpt at se den hvide skorpion på vejen. Hvis du vil kaste tårer, vil det let forårsage visuel træthed og danne en "sned blindhed", som vil medføre trafikrisici. Brug af solbriller kan afhjælpe denne situation.

Husk at vælge de solbriller, der passer til dig.

Det er bedst at vælge solbriller med moderat farve ved kørsel, fordi linsen med for mørk farve vil forårsage forvrængning af hastighed og forlænge reaktionen. Farven er for lys og virker ikke. Faktisk er det let at forstå på markedet, at polarisatoren er den mest egnede til rytterne! Kørsel af polarisatoren påvirker ikke bilens ejerens observation af vejen, hvilket vil gøre den visuelle effekt bedre, klarere og reducere sikkerhedsrisici.


driving sunglasses