Er der brug for briller i længere tid, fordi øjendeformation?

- Nov 06, 2018-


Hvorfor er øjet deformeret?

Øjenbuer er faktisk ikke på grund af den langsigtede slid briller men høj myopi.

Mange mennesker tror på en sætning, det vil sige, at "iført briller i lang tid vil få øjenlågene til at være konkave og øjenkuglerne skiller sig ud, hvilket er meget grimt." Faktisk har brugen af briller i lang tid ikke forårsaget, at øjnene skiller sig ud. For at sige det en anden måde, er øjne ikke egentlig på grund af den langsigtede slid briller men høj myopi. Med andre ord, hvis du ikke bærer briller, deformeres også øjnene.

Deformation af øjet er, fordi graden af nærsynthed er fordybet, den visuelle akse forlænges, og synsfeltet er bredt. Dette er et problem med øjet selv og har intet at gøre med at bære briller. Hvis øjet ligner et optisk instrument, kan afstanden fra den yderste hornhinde, der modtager lyset fra øjet til det inderste lag af nethinden, der sanser lyset, ses som en central akse i det optiske system, dvs. øjet om den normale menneskelige akse. Det er 24mm. Generelt øges graden af nærsynthed ved 300 grader for hver 1 mm stigning i øjets akse.eyeglasses childrenFaktisk briller i sig selv ikke, forårsager øjendeformation. Den reelle årsag til deformation er fordybelsen af nærsynthed efter ukorrekt øjenbeskyttelse og øjenets aksiale længde. Hvis barnet ikke ser tavlen under klassen, skal han have optometri, og iført briller vil dybere nærsyntheden, hvilket er skadeligt for barnet. Ifølge klinisk forskning har børn, der har regelmæssig optometri og har et passende glasbriller hvert år, den langsommere udvikling i myopi sammenlignet med børn, der aldrig bærer optometri eller uregelmæssig optometri og briller.

Brug af briller er en måde at styre den fortsatte stigning i graden af briller. Det bærer ikke briller, der forårsager nærsynthed, og graden stiger hurtigt. Hvis graden af slid briller fortsætter med at stige, anses det for at være forårsaget af følgende faktorer: urimelig brug af øjenvaner, briller er ikke egnede osv.