Forskellige former for solbriller

- Jun 26, 2018-

Solbriller kan inddeles i tre typer: søn spejl, lys sol spejl og særlige formål solbriller. Den såkaldte skygge spejl, som navnet antyder bruges til skygger, mennesker i solen som regel for at justere størrelsen af elev at justere lysstrøm, når intensiteten af lys over det menneskelige øje til at justere evnen, vil det forårsage skade på øjne.

Så i udendørs aktiviteter bruge især om sommeren, mange mennesker solskærm til at blokere solen for at mindske træthed forårsaget af øjet conditioning eller skader forårsaget af stærkt lys stimulation. Lys-farvede solbriller er ikke så god som solskærm, men deres farve er rig, velegnet til brug med alle former for beklædning, der er en stærk dekorative rolle. Lys-farvede solbriller på grund af sin rige farver, forskellige stilarter af unge i alle aldre, fashionable kvinder at det er mere tilbede på.

Specielle formål solbriller har en stærk afskærmning af solens funktion, ofte brugt i stranden, skiløb, bjergbestigning, golf, som solen er stærk i naturen, og dens anti-ultraviolet indikatorer har højere krav. Forskellige grupper af mennesker, ifølge forskellige præferencer og forskellige bruger til at vælge solbriller, men de mest grundlæggende ting er at være i stand til at beskytte bærerens sikkerhed og vision uden skader på de grundlæggende principper. Den grundlæggende funktion af solbriller er at reducere intensiteten af lys stimulation, tilsyneladende deformationen af synet, UV beskyttelse, den ægte anerkendelse af farve og den nøjagtige identifikation af trafiksignaler. Hvis funktionen ovenfor er defekt, lys er mistet rollen af solbriller, heavy vil producere svimmelhed, øjne, såsom syre hævelse bevidst ikke tilpasser sig til symptomer, og nogle gange vil producere unresponsive, farve illusion og gå som symptomerne på ulighed og forårsage trafikulykker. Derfor kan valget af solbriller ikke kun fokusere på stilen og ignorere dets iboende kvalitet.