Udvikling og analyse af elektronisk handel i den optiske industri i 2019

- Aug 22, 2019-I tilfælde af, at fortjenesten til den optiske industri gradvist anerkendes af offentligheden, stræber nogle af de optiske virksomheder, der omdanner til Internettet, til at forenkle produktions- og salgsprocessen, fjerne unødvendige links og lave billige priser af høj kvalitet. Det er muligt at sende det hurtigt til forbrugerne. Faktisk allerede i 2005 er e-handel trådt ind i den optiske industri. I mere end et årti er den optiske industri stadig kun inden for den marginale industri, som internetboomen kan sprede sig. Mens flere og flere brillevirksomheder aktivt udforsker transformationen af Internettet, hvordan skal vi dømme, om Internet-transformationen af traditionelle virksomheder er vellykket?


Først, hvorfor har den optiske industri brug for internettet?


Internets største indflydelse på traditionelle optiske detailhandlere kommer fra produktprisenes gennemsigtighed. Deprimerende produktoverskud og levering af mere omkostningseffektive produkter er de vigtigste punkter, der virkelig berører nerverne hos fysiske detailhandlere. Briller udnytter ikke, og en stor del af deres høje pris kommer fra omkostningerne ved facade-lejen og den professionelle optometrists løn. På nuværende tidspunkt har de fleste e-handelsvirksomheder, der fokuserer på produktsalg alene, spart disse to store udgifter. Derfor får deres lave pris ofte nogle traditionelle brilleforhandlere til at klage.


Internettet handler om briller, og forskellige betydninger er skjult for mennesker med forskellige positioner. Forbrugerne mener, at åbenhed og gennemsigtighed på Internettet kan bryde den store fortjeneste i den traditionelle detailbranche og give dem mulighed for at købe deres yndlingsprodukter til en rimelig pris. Detailforhandlere mener, at briller ikke er forbrugsgoder, der hurtigt bevæger sig, og at modellen for salg af briller via Internettet mangler. Regelmæssigheden, som udvider den professionalisme, som briller skal stole på, skader faktisk forbrugernes interesser; mens e-handel er Internettet blevet en vigtig del af innovationen i traditionel brille detailhandel.


For det andet, hvorfor bruge O2O-modellen i stedet for den traditionelle e-handelsrute?


Som vi alle ved, er briller et specielt produkt med både medicinsk værdi og dekorativ værdi, så montering og montering er et nøgleelement i køb af briller. Fordi Internettet imidlertid ikke kan løse problemet med onlineoptometri i øjeblikket, giver de traditionelle optiske butikker i Kina ikke forbrugerne regelmæssige optometurdata for natten; plus de briller, der er valgt via Internettet, kan ikke prøves, hvilket får forbrugerne til at føle produktets stil. Der er tvivl om bærekomfort, så markedet med den største andel af den optiske industri er vokset lunkent i netværket.


O2O-e-handelsmodellen er blevet populær på det kinesiske optiske marked. Dette er en offline oplevelse, en online købsmodel, og forskellige virksomheder har forskellige driftsformer og forståelse af O2O. På brillemarkedet giver en typisk O2O-model forbrugere mulighed for at købe deres yndlingsbriller på Internettet til en billigere pris og derefter gå til butikken for at udføre optometri og optikerbehandling af en professionel optometrist. En anden O2O-model kan være samarbejdet mellem internetgiganter og traditionelle detailhandlere. O2O e-handel er stadig i den indledende fase af udviklingen, der er stadig mange variabler, men dette vil være en stor tendens i udviklingen af salgskanaler i den optiske industri.


Tai Zhou Feirong Glasses Co., Ltd.
718A Room Xintai Plaza Block E Pioneer Park, No.168 South Square Road, Jiaojiang District, Taizhou, Zhejiang, Kina
浙江省台州市椒江区广场南路168号鑫泰广场E座创业园718A
Telefon: +86 13736296266 | Tlf / fax: +86 (576) 8588 8203
E-mail: odmdesign@qq.com
www.sunglassoem.com

www.bestglasses.en.alibaba.com